Η Γκολεμά ξέρει τι έγινε με την «απόλυση» της Σπυροπούλου

16.12.2014
Τις τελευταίες μέρες παίζεται ένα θρίλερ στον Alpha με πρωταγωνίστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία ακούγεται πως θα φύγει από το κανάλι λόγω των χαμηλών νούμερων τηλεθέασης της εκπομπής της και τους άσχημου κλίματος που έχει δημιουργηθεί.

Το κανάλι δεν έχει βγάλει ακόμα επίσημη ανακοίνωση και προς το παρόν έχουν αφήσει να εννοηθεί πως είναι δημιούργημα της φαντασίας των δημοσιογράφων αν και έχει γίνει γνωστό πως το επόμενο Σαββατοκύριακο θα είναι και το τελευταίο της στα πλατό.

Η Ντέπυ Γκολέμα απελπίστηκε με το αστείο παιχνίδι που κανείς δεν παραδέχεται τίποτα για τον αν κόβεται τελικά η όχι το «Σπιτι μου, σπιτάκι μου» και ξέσπασε το facebook με κάποια κάποια υπονοούμενα ανάμεεσα σε όλα.

"ΜΟΝΟ Λ@λάκες δεν είμαστε άσχετα αν μας είπανε!..... σήμερα είναι μέρα πένθους για τον ΑΛΦΑ... αυτό έχω να πω! και συγχαρητήρια σε όσους κάλυψαν ( και γω μαζί) ένα πραγματικό γεγονός και γίναμε μάρτυρες μια ς εκπομπής που κόπηκε Κυριακή μεσημέρι και ξαναποκτήθηκε Δευτέρα πρωί, μετά από ένα μαρτυρικό βράδυ........ ο νοών νοείτω!” ανέφερε.