Η Άνιστον ξεσπαθώνει για την εγκυμοσύνη της

16.12.2014
Ο κόσμος όλος έχει "λυσσάξει" με το πότε θα γίνει μάνα και η Τζεν δεν αντέχει άλλο και αντιδρά.

Η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) είναι 45 χρονών και εμφανισιακά δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τον χαρακτήρα της "Ρέιτσελ" από τα "Φιλαράκια" που την έκανε διάσημη πριν από 20 χρόνια.

Έχει έναν γάμο στο ενεργητικό της, με τον Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) -και ένα διαζύγιο- ενώ εδώ και δυο χρόνια είνα αρραβωνιασμένη -και τρισευτυχισμένη, όπως φροντίζει να τονίζει συχνά πυκνά- με τον Τζάστιν Θερού (Justin Theroux). Όμως ούτε στεφάνι, ούτε παιδιά προς το παρόν και όλος ο κόσμος φαίνεται να ασχολείται με αυτό. "Πότε θα γίνει μάνα", δηλαδή η Τζεν.

Στη συνέντευξη που έδωσε, λοιπόν, η ελληνικής καταγωγής σταρ στο περιοδικό "Allure" βρήκε ευκαιρία να επιτεθεί με τον τρόπο της σε όλους όσους την έχουν... πρήξει με το θέμα, αναζητώντας το δίκιο της.

"Δεν μου αρέσει η πίεση που ο κόσμος που βάζει, όπως και σε όλες τις γυναίκες -λέγοντας ότι έχεις αποτύχει ως γυναίκα αν δεν έχεις τεκνοποιήσει. Δεν νομίζω ότι είναι δίκαιο. Μπορεί να μην έχεις βιώσει ένα παιδί να βγαίνει από τoν κόλπο σου, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχεις βιώσει τη μητρότητα -με σκυλιά, φίλους ή παιδιά φίλων.
Έχω πολλούς φίλους που αποφάσισαν να μην κάνουν παιδιά, που δεν μπορούν να κάνουν παιδιά, ή προσπαθούν και δυσκολεύονται. Υπάρχουν ένα σωρό λόγοι που δεν υπάρχουν παιδιά στις ζωές πολλών ανθρώπων και κανείς δεν έχει δικαίωμα να υποθέτει. Είναι αρκετά αγενές, προσβλητικό και αμαθές", ξεσπαθώνει η Τζενιφερ στρέφοντας το θέμα και στον εαυτό της.

"Αυτό που λέγεται συνέχεια για μένα: ότι ήμουν τόσο απασχολημένη με την καριέρα μου και τον εαυτό μου, ότι δεν θέλω να γίνω μητέρα, και πόσο εγωιστικό είναι αυτό... Απλά και μόνο που τα ακούω αυτά, με πνίγουν στο λαιμό", ολοκληρώνει η Άνιστον δείχνοντας ξεκάθαρα τη διάθεσή της, χωρίς όμως και να αποκαλύπτει ουσιαστικά σε ποια κατηγορία ανήκει η ίδια.