Ο Σφακιανάκης άκουσε Παντελίδη και έπαθε: «Άκουσα εμένα, θλιβερό» [vds]

15.12.2014
Εντάξει, τώρα να το παραδεχτούμε! Η αλήθεια είναι ότι την πρώτη φορά που ακούσαμε Παντελή Παντελίδη στο ραδιόφωνο είμασταν σίγουροι ότι ήταν το νέο τραγούδι του ... Νότη Σφακιανάκη. Στην αρχή ξένισε τους πάντες και μετά το συνηθίσαμε και ταυτίσαμε την ομοιότητα με αυτό το αγνό παιδί του... λαού, τον Παντελή Παντελίδη.

Ο Σφακ Attack επιστρέφει με φαρμακερές (συνήθως σωστές!) δηλώσεις, αυτή τη φορά για τον ... κλώνο του. Ο Νότης, που ξεκίνησε τις εμφανίσεις του με την Πέγκυ Ζήνα, μίλησε στον Μάρκο Σεφερλή και άστραψε και βρόντηξε για τον Παντελίδη:

«Δεν τον έχω ακούσει. Μου ήταν παντελώς άγνωστος. Ρωτάω έναν που μου έλεγε ότι ο κόσμος τον έχει κάνει με το Youtube. "Είναι εμφανίσιμος, έχει καλή φωνή ... Με λίγα λόγια είναι ιδιαίτερος;" Μου είπε όχι. Κατάλαβες τι έχετε κάνει; Δεν είναι το ένα, δεν είναι το άλλο, τι είναι; Το κοινό είναι μπουρδέλο. Δεν έχω ακούσει. Πριν κάποιους μήνες είχε το ραδιόφωνο και ακούω εμένα. Σε ένα τραγούδι άγνωστο. Δεν το ήξερα το τραγούδι, αλλά άκουγα εμένα. Δεν ήμουν εγώ. Θλιβερό» ανέφερε ο Νότης ακούγοντας Παντελίδη στο ραδιόφωνο.