Αντάλλαξαν βαριές κουβέντες κι ο Σαμαράς έβαλε και ντετέκτιβ;

14.12.2014
Πολύ... ψωμί έχει τελικά ο χωρισμός του Γιώργου Σαμαρά με την Ελένη Φουρέιρα, καθώς βγαίνουν καθημερινά νέες λεπτομέρειες για το πως έφτασαν στην ρήξη. Το... γυαλί άρχισε να ραγίζει πριν ένα μήνα περίπου. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Real life, η τραγουδίστρια ακουγόταν αρκετά «παγωμένη» στο τηλέφωνο και ο ποδοσφαιριστής έψαχνε να βρει τι έχει συμβεί, μέχρι που φίλοι του τον ενημέρωσαν πως συχνά πυκνά την έβλεπαν να συνοδεύεται από έναν γοητευτικό άντρα.

Πολύ... ψωμί έχει τελικά ο χωρισμός του Γιώργου Σαμαρά με την Ελένη Φουρέιρα, καθώς βγαίνουν καθημερινά νέες λεπτομέρειες για το πως έφτασαν στην ρήξη.

Το... γυαλί άρχισε να ραγίζει πριν ένα μήνα περίπου. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Real life, η τραγουδίστρια ακουγόταν αρκετά «παγωμένη» στο τηλέφωνο και ο ποδοσφαιριστής έψαχνε να βρει τι έχει συμβεί, μέχρι που φίλοι του τον ενημέρωσαν πως συχνά πυκνά την έβλεπαν να συνοδεύεται από έναν γοητευτικό άντρα.

Τότε, σύμφωνα με την Real life ο 28χρονος ποδοσφαιριστής άρχισε να ψάχνει το «θέμα» -κάποιοι μάλιστα υποστηρίζουν, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ότι προσέλαβε ντεντέκτιβ για να την παρακολουθεί- και δεν άργησε να πληροφορηθεί πως σε πολλές από τις εξόδους της είχε στο πλάι της το νεαρό εφοπλιστή Σπυράγγελο Λυκούδη!

Οπως αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα, ο Σαμαράς την πήρε τηλέφωνο εν εξάλλω κι αντάλλαξαν και βαριές κουβέντες!