Απίστευτη αποκάλυψη για Σαμαρά: Ποια τον έπιασε με άλλη;

12.12.2014
Ο Γιώργος Σαμαράς είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, που σιχαίνεται τη δημοσιότητα. Και μπορεί όλα τα χρόνια της ζωής του να τα περνά στο εξωτερικό, παίζοντας σε μεγάλους συλλόγους ευρωπαϊκων πρωταθλημάτων, όμως, αποτελεί... it πρόσωπο της ελληνικής showbiz.

Εξάλλου, ο γοητευτικός ποδοσφαιριστής έχει συνδεθεί ερωτικά με λαμπερά ονόματα της showbiz. Κάποιοι έρωτες, όπως με την Κατερίνα Καινούργιου και την Ελένη Φουρέιρα είδαν το φως της δημοσιότητας. Άλλοι, όπως με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου και την Έβελυν Καζαντζόγλου έμειναν ως φήμες. Και άλλοι δεν είδαν το φως της δημοσιότητας.

Και το φως της δημοσιότητας δεν είχε δει μία απίστευτη ερωτική ίντριγκα με πρωταγωνιστή τον Σαμαρά και δύο διάσημες Ελληνίδες, η μία... τραγουδίστρια! Αλλά μάς το αποκάλυψε το πρωί της Παρασκευής (12/12) στο Happy day ο Χρήστος Νέζος, που είχε πάει καλεσμένος.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, την εποχή που ο Σαμαράς ζούσε στην Σκωτία, η τότε σύντροφός του πήρε το αεροπλάνο για να του κάνει έκπληξη. Αλλά την έκπληξη τελικά της την έκανε εκείνος, αφού τον έπιασε με άλλη, επίσης από την Ελλάδα. Ο Νέζος δεν αποκάλυψε ονόματα, είπε όμως, ότι η μία από τις δύο πήδαγε τους φράχτες...