Γέμισε το διαδίκτυο με γυμνές φωτογραφίες γνωστού τραγουδιστή

12.12.2014
Έναν εφιάλτη ζει τις τελευταίες ώρες, γνωστός τραγουδιστής, αφού πρώην σύντροφός του "ανέβασε" στο Facebook γυμνές φωτογραφίες του! Αμέσως, το υλικό έκανε το γύρο του διαδικτύου και ο γνωστός τραγουδιστής, που έγινε γνωστός μέσα από μουσικό ριάλιτι, κινήθηκε άμεσα για να κατεβουν.

Ο λόγος για τον Σταύρο Κωνσταντίνου, το νικητή του «Super Idol», ο οποίος στις επίμαχες πόζες απεικονίζεται στον καναπέ μόνο με το εσώρουχό του, καθώς και εντελώς γυμνός στο μπάνιο και άλλα μέρη του σπιτιού. Οι φωτογραφίες είδαν αρχικά το φως της δημοσιότητας στο Facebook και μπορεί να σβήστηκαν, όμως, κάποιοι πρόλαβαν να τις «κατεβάσουν» και, πλέον, κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Ο τραγουδιστής, όπως είναι λογικό, είναι έξαλλος με την ιστορία και όπως αποκάλυψε σε κυπριακή εκπομπή, η διαρροή έγινε από κοπέλα με την οποία είχε εφήμερη σχέση το περασμένο καλοκαίρι, και με τον τρόπο αυτό ήθελε για τους δικούς της προσωπικούς λόγους, να τον εκδικηθεί.

«Είμαι εξοργισμένος με αυτό που μου συμβαίνει! Δεν έχω δώσει ποτέ το δικαίωμα να βγουν τέτοιες δικές μου φωτογραφίες προς τα έξω. Θεωρώ πως είναι άδικο αυτό που συνέβη. Δεν έχω κάνει ποτέ σε κάποια σχέση μου οτιδήποτε κακό... Νιώθω ένα μίσος προς αυτό το άτομο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνου, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει επιστρέψει μόνιμα στην Κύπρο.

Η υπόθεση θα πάρει τη δικαστική οδό, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.