Ρέμος: Πασίγνωστος επιχειρηματίας τού πέταξε... τραπέζι

06.12.2014
Ένα απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα στην πρεμιέρα του Αντώνη Ρέμου, στο Διογένης, όπου φέτος το χειμώνα συνεργάζεται με τον Γιάννη Ζουγανέλη και τη Μελίνα Ασλανίδου.

Ένας "θερμόαιμος" θαμώνας, που οι πληροφορίες θέλουν να είναι πασίγνωστος επιχειρηματίας και μάλιστα άνθρωπος χαμηλών τόνων στη ζωή του, την ώρα του δεύτερου προγράμματος του τραγουδιστή, πέταξε ένα τραπέζι στην πίστα. Δεν ξέρουμε, αν ο εν λόγω θαμώνας τα είχε "πάρει" με τον Ρέμο, που "έκοψε" τα γαρύφαλλα στο μαγαζί και είπε να κάνει "ζημιά" με το τραπέζι!

Πάντως, η... πρωτοβουλία του να ρίξει το τραπέζι με όλα τα παρελκόμενα: πιάτα, πιρούνια, μαχαίρια, ποτήρια, μπουκάλια, προκάλεσε αναστάτωση στο μαγαζί. Ο Ρέμος διέκοψε το τραγούδι που έλεγε, "Έσπασε η νύχτα" φανερά ενοχλημένος. Αφού ρώτησε ποιος το έκανε και ήδη τον δράστη, τού είπε από μικροφώνου: «Οποπο! Ένα παλιόπαιδο!. Επειδή σε σέβομαι να ξέρεις, δεν σου λέω μ@@@@@α, αλλιώς θα σου είχα πει μεγάλη μ@@@@@α να ξέρεις. Άμα δεν το αντέχεις μην το πίνεις, δεν κάνει».

Το προσωπικό του μαγαζιού είχε ήδη ανεβεί στην πίστα για να μαζέψει τη «ζημιά» και ο τραγουδιστής με απόλυτη ψυχραιμία συνέχισε την ερμηνεία του κομματιού του…