Πέταξαν... τραπέζι στον Ρέμο στην πρεμιέρα του - Ενοχλημένος ο τραγουδιστής [vds]

06.12.2014
Απρόοπτο και τι απρόοπτο στην πρεμιέρα του Ρέμου με τους Γιάννη Ζουγανέλη και Μελίνα Ασλανίδου... Γύρω στις 3 και κάτι τα ξημερώματα, τότε που ο Αντώνης Ρέμος βρισκόταν για δεύτερη φορά στη σκηνή του Διογένη για να ερμηνεύσει το «δεύτερο πρόγραμμά» του, ένας από τους πελάτες του μαγαζιού αποφάσισε να... ξεδώσει λίγο παραπάνω.

Την ώρα που ο καλλιτέχνης ερμήνευε το κομμάτι «Έσπασε η νύχτα», ο πελάτης... πέταξε το τραπέζι στην πίστα, μαζί με όλα όσα υπήρχαν πάνω σ' αυτό! Μπουκάλια, ποτήρια, μαχαιροπήρουνα, απλώθηκαν στα πόδια του τραγουδιστή που τρόμαξε με το περιστατικό, αφού εκτός όλων των άλλων έχει «απαγορεύσει» τα λουλούδια στο μαγαζί!

Ο τραγουδιστής μάλιστα αντέδρασε σε ήπιους τόνους μεν, αλλά φανερά ενοχλημένος. «Οποπο! Ένα παλιόπαιδο!». «Ποιος το έκανε;», ρώτησε στην συνέχεια, όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσιεύει το protothema.gr και αφού εντόπισε τον «ένοχο» απευθυνόμενος στον ίδιο, του είπε: «Επειδή σε σέβομαι να ξέρεις, δεν σου λέω μ...α, αλλιώς θα σου είχε πει μεγάλη μ...α να ξέρεις. Άμα δεν το αντέχεις μην το πίνει, δεν κάνει».

Τελικά, το πρόγραμμα συνεχίστηκε κανονικά, αφού το προσωπικό του μαγαζιού καθάρισε την σκηνή.