Ο Βουτσάς είναι 83 και κάνει... σεξ!

26.11.2014
Αποκαλυπτικός και απολαυστικός είναι ο λατρεμένος Κώστας Βουτσάς στην τελευταία συνέντευξη που έδωσε. Ο αγαπημένος ηθοποιός, ο "αιώνιος νέος", όπως δικαίως τον αποκαλούν, μιλά για το σεξ, τα ερωτικά βοηθήματα που παίρνει και δηλώνει ότι θα έκανε... και παιδί!

Λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία των φωτογραφιών, όπου φιλιόταν σε νυχτερινό κέντρο με την πολύ νεότερη σύντροφό του, ο Βουτσάς δίνει τις απαντήσεις του. Και με τον τρόπο του... αποστωμώνει και πάλι τον Γιώργο Λιάγκα, που τότε έσπευσε να τον κατακρίνει για τα δημόσια φιλιά. Έκανε αυτό που αισθάνθηκε κια δε θα δώσει λογαριασμό σε κανένα, δηλώνει στο περιοδικό YOU.

Αλλά η δήλωση αυτή είναι... πταίσμα μπροστά στα όσα απολαυτσικά είπε παρακάτω.«Πάλι μου κόβεις χρόνια! 83 είμαι και ναι κάνω σεξ. Το σεξ κρατάει την σχέση...με διάφορους τρόπους» απαντά στην ερώτηση, αν στα 80 του έχει σεξουαλική ζωή.

Και αποκαλύπτει τα... ερωτικά βοηθήματα που χρησιμοποεί: «Πνω σπιρουλίνες, βασιλικό πολτό, γύρη». Κι έοχυμε και συνέχεια, αφού δε διστάζει να πει: «Ναι τρελάθηκα και σεξ κάνω και παιδί αν μπορούσα με την Αλίκη θα έκανα».