Αυτή είναι Ουγγαρέζα που... ξελόγιασε τον Παπακαλιάτη

25.11.2014
Πολλοί αναρωτιούνται ποια είναι η κοπέλα με την οποία ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης γύρισε τις καυτές ερωτικές σκηνές για τις ανάγκες της καινούριας του ταινίας. Πρόκειται για την 35χρονη ηθοποιό από την Ουγγαρία, την Αντρεα Οσβαρτ (Andrea Klára Osvárt).

Η Αντρεα ξεκίνησε να δουλεύει ως μοντέλο στην τρυφερή ηλικία των 16 ετών και μάλιστα ήρθε δεύτερη στον διαγωνισμό ομορφιάς "Look of the Year" το 1996.

Έκτοτε περπάτησε σε πολλές διάσημες πασαρέλες ανα τον κόσμο και πρωταγωνίστησε σε περισσότερα από 30 τηλεοπτικά διαφημιστικά σποτ. Η συμμετοχή της στην ταινία «Spy Game» δίπλα στους Ρόμπερτ Ρέντφορντ και Μπραντ Πιτ ήταν η αφορμή να εγκαταλείψει το μόντελινγκ και να ασχοληθεί αποκλειστικά με την υποκριτική.

Γι΄αυτό και παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής στην Βουδαπέστη και αργότερα στη Διεθνή Σχολή Υποκριτικής της Ρώμης Ρώμη, ενώ έκανε ένα πέρασμα και από τις τάξεις που δίδασκαν σενάριο… Από το 2003 είναι μόνιμη κάτοικος Ρώμης όπου και εργάζεται ως ηθοποιός.

Σας θυμίζουμε πως η ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, είναι μια ερωτική τριλογία με κοινό φινάλε, η οποία εξελίσσεται στην Ελλάδα του σήμερα, στην εποχή της κρίσης. Τρεις ιστορίες που ενώνουν Έλληνες και ξένους πολίτες.

Κάθε ιστορία κι ένας διαφορετικός τίτλος. Κάθε ιστορία και μια διαφορετική οπτική πάνω στο αιώνιο θέμα του έρωτα. Οι γλώσσες μπερδεύονται γλυκά και φέρνουν κοντά δύο κόσμους.