Δες την Αντζελίνα και τον Μπραντ να τσακώνονται στο μπαλκόνι [vds]

25.11.2014
Τρεις μήνες μετά τον παραμυθένιο γάμο τους στη Γαλλία, ο Μπαντ Πιτ και η Αντζελίνα ταξίδεψαν στο Σίνδεϊ της Αυστραλίας για τη νέα ταινία της Τζολί με τίτλο, Unbroken. Εκεί σε ένα μπαλκόνι έγιναν όλα!

Για να μην λέμε ότι οι παπαράτσι στην Αυστραλία έχουν να ζηλέψουν κάτι από εκείνους του υπόλοιπου κόσμου, οι φωτογραφίες των Μπραντζελίνα να τσακώνονται στο μπαλκόνι, που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, έχουν γίνει περιζήτητες.

Λίγες ώρες αφού το ζεύγος κλείστηκε στο υπέροχο δωμάτιό του σε ξενοδοχείο του Σίδνεϊ είπε να ρίξει και ένα καυγαδάκι στο μπαλκόνι, έτσι για αλλαγή. Ο Μπραντ τινάζει τα χέρια του με αποδοκιμασία, ενώ η Αντζελίνα κουρασμένη και πολύ αδύνατη στριφογυρνάει εκνευρισμένη... και κάτω από το μπαλκόνι ένας φωτογράφος δεν ξέρει τι να πρωτοκάνει... να τρίβει τα χέρια του αλά Αρτέμης Μάτσας ή να κρατήσει σταθερή την κάμερα που θα τον κάνει κατιτίς πιο πλούσιο.

Τι πταίει για τον καυγά; Ίσως το παραφορτωμένο πρόγραμμα των δύο συζύγων, που μαζί με τον στρατό των παιδιών τους, έχει γίνει εξοντωτικό. Πάντως μπροστά στις κάμερες στην κοινή τους εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του Sydney State Theatre, για την πρεμιέρα της ταινίας Unbroken που σκηνοθετεί η Τζολί, έμοιαζαν αγαπημένοι και ερωτευμένοι για άλλη μια φορά.

Χ.Τ.