Μπραντ & Αντζελίνα: Σάλος από τον καβγά στο μπαλκόνι

25.11.2014
Ο φακός τσάκωσε το διάσημο ζεύγος σε μία από τις σπάνιες όχι χαλαρές ούτε αγαπησιάρικες στιγμές τους. Μιλούσαν έντονα σα να λογομαχούσαν και, όπως ήταν φυσικό, το ίντερνετ πήρε φωτιά.

Τις τελευταίες ώρες έχει γίνει χαμός στο διαδίδκτυο από τις φωτογραφίες όπου φαίνεται ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) να τσακώνονται έντονα στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου όπου διέμεναν στο Σίδνεϊ.

Το διάσημο ζεύγος βρέθηκε στην Αυστραλία για την προώθηση της ταινίας εκείνης με τίτλο "Unbroken" και στην επίσημη παρουσία έλαμψε πραγματικά.

Πίσω από τις κάμερες όμως φαίνεται ότι αφέθηκαν λίγο και λειτούργησαν ως απόλυτα φυσιολογικοί άνθρωποι. Άρχισαν λοιπόν τις κουβέντες και βγήκαν στο μπαλκόνι να πάρουν λίγο αέρα. Οι κινήσεις τους ήταν, όντως κάπως έντονες ενώ η Άντζι έδειχνε κάπως πιο... συγκαταβατική με τον Μπραντ να χειρονομεί πιο έντονα.

Και φυσικά ο παπαράτσι καραδωκούσε και τα κλικ του έκαναν τον γύρο του κόσμου, μέσω του βίντεο που δημοσιεύει το Woma's Day και μπορείτε να δείτε στο τέλος του θέματος.

Ο λόγος του τσακωμού φυσικά δεν έγινε γνωστός, όμως πραγματικά θα μπρορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε. Από θέμα που μπορεί να προέκυψε με κάποια από τα έξι παιδιά τους και κάποια στεναχώρια επαγγελματική, μέχρι κάτι πιο πεζό, όπως μια επιλογή ρούχου στην οποία διαφώνησαν... Λέμε τώρα...