Χάλι Μπέρι: Ο πρώην κάνει την κόρη τους... λευκή!

25.11.2014
Απίστευτες κατηγορίες εξαπολύει η διάσημη ηθοποιός εναντίον του πατέρα της κόρης της, που έχουν, όπως λέει, βαθύτατο ρατσιστικό υπόβαθρο.

Η σχέση της Χάλι Μπέρι (Halle Berry) και του πρώην συντρόφου της, Γκαμπριέλ Ομπρί (Gabriel Aubry), ή μάλλον ο χωρισμός τους, πέρασε από σαράντα κύμματα ενώ έφτασε και μέχρι το... μπουνίδι.

Αυτό τον καιρό, το πρώην ζεύγος βρίσκεται ξανά στα δικαστήρια με την 6χρονη κόρη τους, Νάλα (Nahla) στο μάτι του κυκλώνα.

Σύμφωνα με στοιχεία που συνέλεξε η MailOnline, η 48χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός κατηγορεί τον πρώην σύντροφό της ότι πληγώνει ανεπανόρθωτα τον ψυχισμό της κόρης τους καθώς εκτός του ότι επιτίθεται διαρκώς, χυδαία και ρατσιστικά εναντίον της ίδιας, προσπαθεί να μετατρέψει τη μικρή Νάλα σε... λευκή.

Το όλο ζήτημα έχει ξεκινήσει από καιρό πριν όταν η μικρούλα εθεάθη με ξανθιές μπούκλες. Οι κακές γλώσσες θέλουν τον πατέρα της αποφασισμένο να σβήσει από πάνω της τα σημάδια της κληρονομιάς που έρχονται από τις ρίζες της μητέρας της ξεκινώντας από τα μαλλιά της και μια ξανθιά βαφή και... ισιωτική.

Ο δικαστής, τη Δευτέρα το πρωί, πάντως απεφάνθη ότι κανείς από τους δύο γονείς δεν έχουν το δικαίωμα να αλλάξουν τα μαλλιά της κόρης τους τονίζοντας πως θα πρέπει να τα αφήσουν να επιστρέψουν στο φυσικό τους όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Στο μεταξύ, η Χάλι βρίσκεται και για άλλον λόγο στα δικαστήρια με τον Γκαμπριέλ προσπαθώντας να μειώσει το υπέρογκο ποσό που του δίνει ως διατροφή.