Η Μπιγιονσέ με αντρικά εσώρουχα και τα κλικ βροχή [vds]

24.11.2014
Πόσες φορές με την παρέα μας έχουμε σχολιάσει σελέμπιτις που κάνουν την πλάκα τους και βγάζουν χρήμα με ουρά; Πολλές. Αυτή τη φορά το σχόλιο ταιριάζει στο βίντεο που ποστάρισε η Μπιγιονσέ στα social media και άκουσον άκουσον έχει κάνει 4 εκατομμύρια κλικ σε μια μέρα στο YouTube.

Προφανώς η τραγουδίστρια θέλει να αναμετρηθεί με όλες τις ποπ ντίβες που γυρνούν τον τελευταίο καιρό βιντεοκλίπ επικεντρωμένα στα οπίσθιά τους (βλέπε Νίκι Μινάζ, Τζένιφερ Λόπεζ, Ίγκι Αζαλέα).

Αποφάσισε να τους δείξει ποιος είναι το … αφεντικό. Φόρεσε μέχρι και αντρικά εσώρουχα και χόρεψε με τις φιλενάδες της χιουμοριστικά, αποδεικνύοντας μέσα σε 3.5 λεπτά ποιος κάνει κουμάντο στη μουσική βιομηχανία. Τη στιγμή που γράφαμε το παρόν πόνημα το βίντεο είχε ήδη 15 εκατομμύρια κλικ (!!!!!).

Να σημειώσουμε ότι η Μπιγιονσέ είναι σε εξαιρετική φόρμα, σωστή επαγγελματίας χορεύτρια, ενώ το βίντεο έχει ένα σατυρικό ύφος που το υποστηρίζει απόλυτα … Από πλευράς στίχων, μην περιμένετε κάτι ιδιαίτερο «Στριφογυρνάω με τα χέρια ψηλά…»… αυτό.

X.T.