Το σοβαρό ατύχημα της Λάσκαρη

21.11.2014
Μπορεί να έζουν περσει πολλά χρόνια από τότε που τη βλέπαμε νεαρή στις ελληνικές ταινίες αλλά η Ζωή Λάσκαρη δεν έχει χάσει την παρορμητικότητα της, είναι δραστήρια και δεν νιώθει πως την εμποδίει η ηλικία της για να κάνει ό,τι επιθυμεί.

Και μερικές φορές το πληρώνει βέβαια όπως το τελευταίο της ατύχημα, όπως το περιέγραψε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή τους. Χτύπησε στη σπονδυλική στήλη, το πόδι και το μάτι της όταν προσπάθησε να ανέβει για πλάκα σ’ ένα παιδικό πατίνι αλλά δεν το μετανιώνει.

«Πριν 15 μέρες είχαμε βγάλει βόλτα 5 σκυλιά τα οποία τα χω χρόνια τώρα και μετά βρεθήκαμε σε μία μεγάλη ταράτσα που είχε παιδικά ποδήλατα, πατίνια, και παιχνίδια. Κάποια στιγμή λοιπόν ανέβηκα στο ένα απο τα ποδήλατα που είχε ξεφούσκωτα λάστιχα και μετά τη στιγμή που πήγα να ανέβω σ’ ένα πατίνι με επίσης ξεφούσκωτα λάστιχα, έπεσα κάτω! Αλλά γιατί να μην το κάνω αφού έτσι ένιωθα εκείνη την ώρα; Δεν είναι θέμα ηλικίας, είναι το πως αισθάνεσαι. Εγώ αισθάνομαι πως μπορώ να κάνω πράγματα που δε μπορώ στην πραγματικότητα να τα κάνω.» ανέφερε η 69χρονη ηθοποιός η οποία είναι καλύτερα τώρα.