Λιβιεράτος: Ποιοι τον οδήγησαν στην κατάθλιψη;

20.11.2014
Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη, μετά τη μάχη που έδωσε επί 1,5 χρόνο με την κατάθλιψη, έδωσε ο Λάμπης Λιβιεράτος.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής έχει αφήσει πίσω τις δύσκολες στιγμές που πέρασε και πλέον ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Και για τις στιγμές αυτές μίλησε στο Mega με ΜΙΑ και στην καλή του φίλη, Χριστίνα Πολίτη αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων ποιοι τον οδήγησαν στα δύσκολα και σκοτεινά μονοπάτια της κατάθλιψης.

Ο χωρισμός του με την Εύη Αδάμ το 2011 και η αυτοκτονία του αδελφού του έναν χρόνο μετά σε συνδυασμό με τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, κόστισαν στον Λάμπη οδηγώντας τον στην κατάθλιψη.

«Δεν είχα τη στήριξη κάποιων ανθρώπων γι’ αυτό δυστυχώς το έπαθα» αποκαλύπτει με νόημα. Και προσθέτει: «δόξα τω Θεώ όμως βρέθηκαν δίπλα μου καλοί μου φίλοι και συνεργάτες οι οποίοι με βοήθησαν». Άλλωστε, ο ίδιος σε άλλη συνέντευξη έχει παραδεχτεί ότι ανάμεσα στους ανθρώπους που τον βοήθησαν στις δύσκολες στιγμές ήταν ο Θάνος Καλλίρης με τον οποίο συνεργάζονται, ο Τζώνη Θεοδωρίδης, ο Νίνο και ο Αντώνης Ρέμος.

Στη συνέχεια, ο Λάμπης αποκάλυψε ότι νιώθει τυχερός που ξεπέρασε την κατάθλιψη γρήγορα. «Είχα την τύχη να βρεθώ μέσα στην κατάθλιψη για μικρό χρονικό διάστημα. Όσο κι αν οι άλλοι θέλουν να σε βοηθήσουν, αν εσύ δε θες να βγεις από το πρόβλημα, δε βγαίνεις ποτέ».

Τέλος ξέσπασε εναντίον εκείνων που υποστηρίζουν ότι η κατάθλιψη είναι αρρώστια! «Είναι προσβολή να λέμε πως είναι ασθένεια. Με σωστό διαχειρισμό μπορείς εύκολα όπως μπήκες σ’ αυτή την κατάσταση να βγεις. Είναι μία εμπειρία ζωής» δήλωσε χαρακτηριστικά.