Η πρασινομάτα κόρη του Πανταζή σε σειρά του Mega

07.11.2014
Γνωρίζαμε ότι η κόρη του Λευτέρη Πανταζή σπουδάζει υποκριτική, αλλά αργήσαμε κα καταλάβουμε ότι το κορίτσι με τα εντυπωσιακά μάτια που πρωταγωνιστεί την πετυχημένη σειρά του Mega, «Μοντέρνα Οικογένεια», είναι η Κωνσταντίνα.

Τα υπέροχα μάτια της είναι το σήμα κατατεθέν της, και τα συνοδεύει ένα πλατύ καθηλωτικό χαμόγελο.

Η Κωνσταντίνα Μεταξά παίζει στη σειρά του Mega «Μοντέρνα Οικογένεια», και υποδύεται τον ρόλο της μεγάλης, ατίθασης κόρης του Κώστα Κόκλα και της Ζέτας Δούκα.

Η Κωνσταντίνα -που έχει κρατήσει το επώνυμο της μαμάς της για να μην τη συνδέουν με τον μπαμπά της- γεννήθηκε το 1991, τότε που ο Πανταζής ανέβαζε μωρά στην πίστα και τραγουδούσε «Ταραχή». Είχε από μικρή το «μικρόβιο» να γίνει ηθοποιός; «Ήταν ένα όνειρο που είχα από μικρή και η έμπνευση μου ήρθε όταν, μικρή ακόμη, είδα τη μαμά μου στο θέατρο», είχε δηλώσει στο 7 μέρες tv.

Οταν τελείωσε το σχολείο μετακόμισε εδώ δίπλα ... στο Μαϊάμι, όπου σπούδασε υποκριτική. Εκεί τη φώναζαν «Κόνι», και της έμεινε. Πριν τη «Μοντέρνα Οικογένεια», είχε παίξει και στην ταινία «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα».

Αν τα πράγματα ήταν διαφορετικά, είχε δηλώσει η Κωνσταντίνα θα είχε μείνει στο Μαϊάμι... Τελικά η 23χρονη Κωνσταντίνα σήμερα πρωταγωνιστεί στη δημοφιλή σειρά του Mega έχοντας τον ρόλο της Δανάης. «Η αλήθεια είναι πως δεν έχω καμία σχέση με τον χαρακτήρα της Δανάης» είπε η ίδια σε συνέντευξή της στο περιοδικό «You», όπου ανέφερε και ότι πηγαίνει στα γυρίσματα με το λεωφορείο. «Ναι, δεν έχω δίπλωμα, με κοροϊδεύουν όλοι, και μάλιστα κάνω δύο ώρες για να φτάσω στα γυρίσματα. Καθημερινά παίρνω λεωφορείο και τρένο!», δηλώνει.