Δες πώς έγινε ο Έμινεμ από τα ναρκωτικά

07.11.2014
Η τελευταία εμφάνιση του διάσημου ράπερ, στην κυριολεξία, τρόμαξε τους πάντες, με τη φθορά από τις καταχρήσεις στο πρόσωπό του, επικίνδυνα εμφανή.

Εμφανώς καταβεβλημένος, ωχρός και τελικά... αγνώριστος εμφανίστηκε ο Έμινεμ (Eminem) στην εκδήλωση της Wall Street Journal για τα βραβεία "The Innovator of the Year".

Στα 42 του χρόνια, ο διάσημος ράπερ φαίνεται ότι έχει σωματοποιήσει πια την επίδραση τόσων χρόνων χρήσης ναρκωτικών και άλλων ουσιών. Το πρόσωπό του ήταν σαν να έχει "λιώσει", στην κυριολεξία, ενώ τα μάτια του έδειχναν να έχουν πεταχτεί προς τα έξω.

Ιδού και τα πειστήρια:

Η αλλαγή είναι εμφανής, τα ναρκωτικά, που έχει ο ίδιος επανειλημμένα παραδεχτεί ότι έχει "καταβροχθήσει" και οι καταχρήσεις γενικότερα έχουν αφήσει το σημάδι τους. Όμως... δεν μπορούμε να μην υπογραμμίσουμε την πιθανότητα να έχει "χτυπήσει" και κανένα μποτοξάκι στο μέτωπο (παραείναι τσίτωμένο, έτσι δεν είναι;) ενώ μάλλον λόγω έντονης γυμναστικής έχει χάσει κάθε ίχνους λίπους κάτω από το δέρμα του. Ποιος ξέρει; Μάλλον λίγο από όλα και ο Έμινεμ έγινε αγνώριστος...

Στο βίντεο που ακολουθεί θυμόμαστε μία από τις μεγάλες του επιτυχίες "Love The Way You Lie" μαζί με τη Ριάνα (Rihanna)