Η δημοσιογράφος που απομάκρυναν γιατί οι ποδοσφαιριστές... κόμπλαραν [photos]

08.11.2014
Για να μην νομίζετε ότι η δουλειά του αθλητικογράφου είναι μόνο αγώνες, ταξίδια και καλοπέραση δώστε προσοχή σε αυτήν την είδηση που αλιεύσαμε από τη γειτονική Σερβία. Η Καταρίνα Σρέκοβιτς (Katarina Srekovic) δημοσιογράφος – παρουσιάστρια σε τηλεοπτική εκπομπή της ομάδας του Ερυθρού Αστέρα, αποκάλυψε ότι είχε μεγάλα προβλήματα να εκτελέσει τα καθήκοντα της επειδή είναι πολύ όμορφη (!!!). Πήγαινε η δόλια για συνεντεύξεις, έκανε ερωτήσεις και μάταια περίμενε απάντηση από τους ποδοσφαιριστές καθώς κόμπλαραν, λέει, από την εμφάνιση της. Για ένα διάστημα μάλιστα της είχε απαγορευτεί να βρίσκεται στην άκρη του γηπέδου γιατί οι παίκτες αποσυντονίζονταν από τα …προσόντα της και δεν μπορούσαν να προπονηθούν σωστά. Εκεί η 25 χρονη Καταρίνα πραγματικά φοβήθηκε για το μέλλον της γιατί σκέφτηκε ότι λόγω των παραπόνων είναι πολύ πιθανό να χάσει αυτή την ονειρεμένη δουλειά , όπως την χαρακτηρίζει. Ευτυχώς κάτι τέτοιο δεν έγινε και η καλλονή δημοσιογράφος συνεχίζει κανονικά στο πόστο της σκορπώντας ομορφιά, λάμψη και μοιράζοντας ..κόμπλες στα γατάκια τους ποδοσφαιριστές του Ερυθρού Αστέρα που μάλλον δεν είναι εξοικειωμένοι με ωραίες γυναίκες. Γ.Ο

Για να μην νομίζετε ότι η δουλειά του αθλητικογράφου είναι μόνο αγώνες, ταξίδια και καλοπέραση δώστε προσοχή σ' αυτήν την είδηση που αλιεύσαμε από τη γειτονική Σερβία.
Η Καταρίνα Σρέκοβιτς (Katarina Srekovic) δημοσιογράφος – παρουσιάστρια σε τηλεοπτική εκπομπή της ομάδας του Ερυθρού Αστέρα, αποκάλυψε ότι είχε μεγάλα προβλήματα να εκτελέσει τα καθήκοντα της επειδή είναι πολύ όμορφη (!!!).

Πήγαινε η δόλια για συνεντεύξεις, έκανε ερωτήσεις και μάταια περίμενε απάντηση από τους ποδοσφαιριστές καθώς κόμπλαραν, λέει, από την εμφάνιση της. Για ένα διάστημα μάλιστα της είχε απαγορευτεί να βρίσκεται στην άκρη του γηπέδου γιατί οι παίκτες αποσυντονίζονταν από τα …προσόντα της και δεν μπορούσαν να προπονηθούν σωστά.

Εκεί η 25 χρονη Καταρίνα πραγματικά φοβήθηκε για το μέλλον της γιατί σκέφτηκε ότι λόγω των παραπόνων είναι πολύ πιθανό να χάσει αυτή την ονειρεμένη δουλειά , όπως την χαρακτηρίζει. Ευτυχώς κάτι τέτοιο δεν έγινε και η καλλονή δημοσιογράφος συνεχίζει κανονικά στο πόστο της σκορπώντας ομορφιά, λάμψη και μοιράζοντας ..κόμπλες στα γατάκια τους ποδοσφαιριστές του Ερυθρού Αστέρα που μάλλον δεν είναι εξοικειωμένοι με ωραίες γυναίκες.

Γ.Ο