Λιάγκας - Σκορδά: Σε ποιον κατέθεσαν αγωγή;

07.11.2014
Μπορεί τις τελευταίες μέρες, το Πρωινό να επέστρεψε στην κορυφή, μαζί και το χαμόγελο στα χείλη του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, όμως, υπάρχει κάτι που βασανίζει το ζευγάρι.

Μία «πληγή» που άνοιξε πριν δύο καλοκαίρια κι έφερε τον Λιάγκα στην κυριολεξία, στα πρόθυρα του εγκεφαλικού! Όπως θυμάστε, το ζευγάρι έχασε όλες του τις καταθέσεις (330 χιλιάδες ευρώ για την ακρίβεια) τις οποίες είχε επενδύσει σε χρηματιστηριακή εταιρεία.

Ο χρηματιστής που τους εξυπηρετούσε και που ήταν στενός φίλος του παρουσιαστή, από τη Λάρισα, τούς είχε πείσει να επενδύσουν τα χρήματα τους, σε ένα ομόλογο. Η στενή φιλική σχέση που είχαν μαζί του, τούς έπεισε, αλλά φευ, η επένδυση έγινε στην... τσέπη του χρηματιστή. Όταν ο Λιαγκας ανακάλυψε τυχαία την απάτη, βρισκόταν με την Φαίη στην Τήνο. Και όπως ο ίδιος έχει εξομολογηθεί, έφτασε κοντά στο εγκεφαλικό και αν δεν ήταν εκεί ο κουμπάρος του και γιατρός, Θάνος Παράσχος, αλλά και η Σάσα Σταμάτη για να πάρει ηρεμιστικά, μπορεί και να είχε κινδυνέψει η ζωή του.

Η υπόθεση έχει πάρει πλέον τη δικαστική οδό και το ζευγάρι μέσω του δικηγόρου τους, κατέθεσαν αγωγή και μήνυση εναντίον του χρηματιστή. Η μήνυση προχώρησε ενώ η αγωγή αναμένεται να εκδικαστεί το επόμενο διάστημα.