Μποτρίνι: Όλη η αλήθεια για την υγεία του (pics)

06.11.2014
Τις τελευταίες ώρες, κάνει το γύρο του διαδικτύου η είδηση που θέλει τον Έκτορα Μποτρίνι να νοσηλεύεται σε κλινική του εξωτερικού σε κρίσιμη κατάσταση από βαριάς μορφή πνευμονία.

Ωστόσο, η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική και δυστυχώς ο διάσημος σεφ έπεσε θύμα παραπληροφόρησης. Γιατί ναι μεν είναι άρρωστος, αλλά όχι τόσο βαριά ώστε να νοσηλευτεί και δη σε κρίσιμη κατάσταση. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ο Μποτρίνι βρίσκεται αυτές τις μέρες στη Σαουδική Αραβία και από εκεί "ανέβασε" το απόγευμα της Πέμπτης (6/11) φωτογραφίες, διαψεύδοντας με τον καλύτερο τρόπο τις τελευταίες φήμες για την υγεία του.

Μάλιστα, ο πανικός που δημιουργήθηκε στο διαδίκτυο προκάλεσε αναστάτωση στην οικογένεια του, ενώ και άτομα από το στενό συγγενικό του περιβάλλον διέψευσαν κατηγορηματικά ότι ο Μποτρίνι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Εξάλλου, όπως τόνισαν, ο σεφ είναι αδιάθετος, αφού αυτές τις μέρες ταλαιπωρείται από εποχική ίωση.

Λίγη ώρα αργότερα, ο ίδιος ο Μποτρίνι έστειλε μήνυμα όπου ευχαριστούσε τον κόσμο για το ενδιαφέρον που έδειξαν. "Ευχαριστώ για τα μηνύματά σας! Είμαι μια χαρά! Δουλεύω και είμαι εκτός νοσοκομείου!», έγραψε στο Instagram και στο Facebook.