Η Έλενα Κρίστενσεν μας έβγαλε νοκ άουτ [photos]

06.11.2014
Γύρος πρώτος. Η Έλενα Κρίστενσεν (Helena Christensen) ήταν ανέκαθεν πρώτη στη λίστα μας με τις ωραιότερες γυναίκες από τη συμμορία των «παλιών» super models που μονοπωλούσαν τις πασαρέλες και τα φωτογραφικά πλατώ τη χρυσή εποχή του lifestyle. Στα 45 της χρόνια είναι η μαμά του 14χρονου Mingus Lucien Reedus, απολαμβάνει την ελευθερία της και μεγαλώνει διατηρώντας τέλεια σχέση με το χρόνο χωρίς να κάνει υπερβολές με επεμβάσεις και γελοίες μεταμορφώσεις. Η Δανέζα, σέξι σταρ είναι φανατική μποξέρ και επιλέχθηκε να ποζάρει στο καινούριο τεύχος του Men’s Health, κάτι που σημαίνει πως έγινε την πρώτη γυναίκα που ποζάρει στο εξώφυλλο του ανδροκρατούμενου περιοδικού. Και φυσικά την παραδεχόμαστε γι’ άλλη μια φορά για τον ιδανικό συνδυασμό θηλυκότητας και ανδρικού τσαμπουκά. «Το γυμναστήριο που πηγαίνω είναι πολύ παλιό και βρώμικο. Εκεί υπάρχουν αληθινοί παλιαστές όχι μ*****ς. «Δεν έχω την υπομονή για yoga και κολύμπι. Το μποξ προκαλεί τα αντανακλαστικά σου, τις ταχύτητες σου, το μυαλό σου… όλα. Να τρέχω για μία ώρα; Αυτά είναι για άλλους και όχι για μένα. Εγώ προτιμώ να ζω την εκρηκτική ένταση και όχι για την κατευνάζω.» δηλώνει στη συνέντευξη της και θεωρεί πως είναι μεγάλη τιμή η οποία συνεργάστηκε με το περιοδικό και είναι μια ξεχωριστή εμπειρία για εκείνη. Επίσης πρόσθεσε σχετικά με τους άντρες πως της αρέσει πολύ να βγαίνει με αντροπαρέες και ν’ ακούει τις συζητήσεις τους ενώ πιστεύει πως το χιούμορ της είναι περισσότερο αντρικό γιατί πάντα αυτοσαρκάζεται. «Μ’ αρέσουν οι άντρες που έχουν την οικογένεια τους σε προτεραιότητα κι είναι σωστοί σύντροφοι. Οι γυναίκες είναι δυναμικές, ανεξάρτητες, έξυπνες και δυνατές. Αλλά μ’ αρέσει το παραδοσιακό μοντέλο του άντρα που θέλει να προστατέψει την οικογένεια του και παράλληλα έχει πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ.» ανέφερε η Έλενα. Νοκ άουτ.

Γύρος πρώτος. Η Έλενα Κρίστενσεν (Helena Christensen) ήταν ανέκαθεν πρώτη στη λίστα μας με τις ωραιότερες γυναίκες από τη συμμορία των «παλιών» super models που μονοπωλούσαν τις πασαρέλες και τα φωτογραφικά πλατώ τη χρυσή εποχή του lifestyle.

Στα 45 της χρόνια είναι η μαμά του 14χρονου Mingus Lucien Reedus, απολαμβάνει την ελευθερία της και μεγαλώνει διατηρώντας τέλεια σχέση με το χρόνο χωρίς να κάνει υπερβολές με επεμβάσεις και γελοίες μεταμορφώσεις.

Η Δανέζα, σέξι σταρ είναι φανατική μποξέρ και επιλέχθηκε να ποζάρει στο καινούριο τεύχος του Men’s Health, κάτι που σημαίνει πως έγινε την πρώτη γυναίκα που ποζάρει στο εξώφυλλο του ανδροκρατούμενου περιοδικού. Και φυσικά την παραδεχόμαστε γι’ άλλη μια φορά για τον ιδανικό συνδυασμό θηλυκότητας και ανδρικού τσαμπουκά.

«Το γυμναστήριο που πηγαίνω είναι πολύ παλιό και βρώμικο. Εκεί υπάρχουν αληθινοί παλιαστές όχι μ*****ς. «Δεν έχω την υπομονή για yoga και κολύμπι. Το μποξ προκαλεί τα αντανακλαστικά σου, τις ταχύτητες σου, το μυαλό σου… όλα. Να τρέχω για μία ώρα; Αυτά είναι για άλλους και όχι για μένα. Εγώ προτιμώ να ζω την εκρηκτική ένταση και όχι για την κατευνάζω.» δηλώνει στη συνέντευξη της και θεωρεί πως είναι μια ξεχωριστή εμπειρία για εκείνη και μεγάλη τιμή να συνεργάζεται με το περιοδικό.

Επίσης πρόσθεσε σχετικά με τους άντρες πως της αρέσει πολύ να βγαίνει με αντροπαρέες και ν’ ακούει τις συζητήσεις τους ενώ πιστεύει πως το χιούμορ της είναι περισσότερο αντρικό γιατί πάντα αυτοσαρκάζεται. «Μ’ αρέσουν οι άντρες που έχουν την οικογένεια τους σε προτεραιότητα κι είναι σωστοί σύντροφοι. Οι γυναίκες είναι δυναμικές, ανεξάρτητες, έξυπνες και δυνατές. Αλλά μ’ αρέσει το παραδοσιακό μοντέλο του άντρα που θέλει να προστατέψει την οικογένεια του και παράλληλα έχει πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ.» ανέφερε η Έλενα. Νοκ άουτ.

K.Π