Σπέλινγκ: Το δράμα με τον άγνωστο πρώην σύζυγο

05.11.2014
Νέα χτυπήματα για την ταλαίπωρη ριάλιτι σταρ που δεν λέει να ηρεμήσει.

Η Τόρι Σπέλινγκ (Tori Spelling) έδειχνε να ζει το όνειρό της στο πλευρό του συζύγου της Ντιν ΜακΝτέρμοτ (Dean McDermott) μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους.

Ξαφνικά όμως, πριν από λίγους μήνες, όλα κατέρρευσαν όταν αποκαλύφθηκε ότι εκείνος την είχε ταράξει στο κέρατο.

Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε μέγα ξεκατίνιασμα καθότι το ζεύγος όχι μόνο είναι εθισμένο στην τηλεόραση ριάλιτι αλλά ζει από αυτή.

Και αφού ο Ντιν παρακολούθησε πρόγραμμα αποτοξίνωσης για τον εθισμό του στο σεξ και η Τόρι τον συγχώρησε, άρχισε η προσπάθεια για να γίνουν όλα όπως πριν... Όμως όχι... Κάτι τέτοιο φαίνεται τελείως αδύνατο παρόλο που η Τόρι το παλεύει με νύχια και με δόντια -πιθανότατα και για την τηλεθέαση.

Και με αφορμή τη συμβουλή της ψυχολόγου που την παρακολουθεί τη συμβούλευσε να κλείσει θέματα του παρελθόντος που την ταλαιπωρούν, η 40χρονη σταρ εντόπισε το μεγαλύτερο και πιο σημαντικό.

Αυτό του πρώτου της συζύγου, τον οποίο σχεδόν ούτε γνωρίζαμε.

Κι όμως η Τόρι υπήρξε παντρεμένη και άλλη φορά. Από το 2004 μέχρι το 2006 η Σπέλινγκ ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό και συγγραφέα Τσάρλι Σάνιαν (Charlie Shanian), τον οποίο και "έστειλε" κανονικότατα και με άσχημο τρόπο όταν στη ζωή της μπήκε ο ΜακΝτέρμοτ, ο οποίος παρεμπιπτόντως ήταν επίσης παντρεμένος εκείνη την εποχή. Ουφ!

Τώρα λοιπόν, η Τόρι κάλεσε τον Τσάρλι για μια συνάντηση, την πρώτη από τον χωρισμό τους, την οποία και έκαναν χωρίς όμως τις κάμερες, όπως είχε απαιτήσει εκείνος για να δεχτεί, εξαρχής.

Μετά το μίτινγκ που κράτησε δύο ώρες, η Τόρι γύρισε σπίτι και ξέσπασε σε κλάματα ενώ ο Ντιν ήθελε να μάθει πώς πήγε...

"Μου είπε πώς ένιωσε όταν τον άφησα και στενοχωρήθηκε με όσα χρειάστηκε να περάσει. Είναι ένας καλός άνθρωπος. Ένιωσα όμως σαν να ήμουν σπίτι με την οικογένειά μου, και μεγά ένιωσα την απώλεια. Θυμήθηκα πόσο ασφαλής ένιωθα μαζί του", συνέχισε η Τόρι και ο Ντιν φυσικά αναρωτήθηκε. "Δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνεις μαζί μου"!

Μάλλον κι εκείνη αναρωτιέται. Και έχουν και τόσα επεισόδια να καλύψουν ακόμη...