Κόκλας: Μιλά πρώτη φορά για την οικονομική του καταστροφή

03.11.2014
Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός είναι ο Κώστας Κόκλας σε πρόσφατη συνέντευξή του. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για όλα, μεταξύ αυτών και η οικονομική καταστροφή που υπέστη, τα πρώτα χρόνια της κρίσης.

Εξάλλου, ο ηθοποιός είχε βρεθεί εκτός τηλεόρασης για δύο χρόνια, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. "Δάνεια, εφορία... Όπως όλος ο κόσμος. Μάλιστα μου πήραν όλα μου τα χρήματα από το λογαριασμό μου λόγω χρεών στην Εφορία. Τα χρωστούσα, τα πήρανε... Αλλά τα πήρανε από όλους;» αποκαλύπτει. Και προσθέτει: «Κάνω το σταυρό μου που μπορώ να δουλεύω...»

Ο Κόκλας παραδέχεται ανοιχτά ότι η οικονομική καταστροφή τον οδήγησε στα σκοτεινά μονοπάτια της κατάθλιψης, αλλά αυτό τον βοήθησε να αναθεωρήσει και πολλά πράγματα. «Βεβαίως πέρασα και κατάθλιψη και αναθεώρησα πράγματα. Εθελοτυφλούσα και το παραδέχομαι. Παράλληλα με την οικονομική καταστροφή, η οποία διήρκεσε μια τριετία, βίωσα και μια πολύ δημιουργική καλλιτεχνικά περίοδο, πλούσια και σε εσωτερικές διαδικασίες δικές μου." δηλώνει χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, ο ηθοποιός ήρθε αντιμέτωπος και με τον χωρισμό και μετά από 10 χρόνια γάμου πήρε διαζύγιο. «Ήταν επίπονο. Ήταν πολύ δύσκολο και για τους δυο μας αλλά το κάναμε πολύ εκλογικευμένα και με άξονα το καλό και των τριών μας. Η επίγευση που μου άφησε ο γάμος μου είναι τέλεια. Και χαίρομαι που ο γιος μου το αντιμετώπισε καλά." Τόνισε

Πηγή: Πρώτο Θέμα