Φορούσε εσώρουχο η Δούκισσα ή όχι; Ιδού η απορία

03.11.2014
Μία η εμφάνιση της Καίτης Γαρμπή στην Γιουροβίζιον πριν πολλά χρόνια. Μία η εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου, επίσης στην Γιουροβίζιον. Και μία τώρα η εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού στην πρεμιέρα του DWTS.

Το εσώρουχο μάς απασχολεί ξανά και ξανά. Γιατί, και στις τρεις παραπάνω εμφανίσεις, η απορία ήτο η ίδια: φορούσαν οι κυρίες εσώρουχο; Και μπορεί στης Γαρμπή να ανακαλύψαμε ότι δεν είχε βάλει η αοιδός και στης Παπαρίζου ότι το βρακάκι που φάνηκε on stage ήτο σορτσάκι, στης Δούκισσας όμως θα παιδευτούμε πολύ.

Κι εμείς και η φαντασία μας, στην οποία σου λέει η Νομικού, επιτρέπει να... οργιάσει. Η παρουσιάστρια, όπως όοολοι θυμόμαστε, στην πρεμιέρα του DWTS βγήκε με... ευάερο στο πλάι φόρεμα και όλοι αναρωτήθηκαν αν φορούσε εσώρουχο. Πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν για την «καυτή» εμφάνιση της συντηρητικής σε γενικές γραμμές Δούκισσας.

Κι έρχεται τώρα η ίδια η Δούκισσα και τοποθετείται για το χαμό που προκάλεσε η εμφάνιση της. Και τι λέει; Δεν πρόκειται να δώσει απάντηση στη βασανιστική ετούτη απορία, αφήνοντας στον κόσμο να «οργιάσει» με τη φαντασία του. «Ξεψάρωσε» η ντροπαλή Δούκισσα ή είναι η ιδέα μας;

«Στο πλαίσιο της γενικότερης απελευθέρωσης, συμβαίνει και μια ενδυματολογική απελευθέρωση. Το ρούχο εμένα μου άρεσε πολύ. Ήξερα ότι θα συζητηθεί, αλλά το θεώρησα ωραία επιλογή για την πρεμιέρα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσο για το γεγονός ότι όλοι ασοχλήθηκαν με το εσώρουχο που φορούσε ή ΔΕΝ φορούσε, λέει: «Δε με πείραξε καθόλου. Απλά δεν θα απαντήσω τι συνέβη στην πραγματικότητα, γιατί δεν θα ήθελα να περιορίσω τη φαντασία των θεατών. Ας την απελευθερώσουμε και αυτήν».


Πηγή: Πρώτο θέμα