Σοκ από την είδηση του θανάτου της κόρης Αλεξιάδου

29.10.2014
Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες με την είδηση που κάνει το γύρο του διαδικτύου για το θάνατο της Αλεξίας Αλεξιάδου.

Η είδηση ότι η κόρη της Βέφας, πέθανε ξαφνικά στον ύπνο της τα ξημερώματα της Τετάρτης (29/10) έχει προκαλέσει σοκ, αφού η Αλεξία είναι επίσης γνωστή τηλεμαγείρισσα, εξίσου αγαπητή στο κοινό, νέα στην ηλικία και μητέρα δύο κοριτσιών ηλικίας 17 και 10 ετών, αντίστοιχα.

Ωστόσο, έχει προκληθεί μεγάλη σύγχυση με την ιστορία αυτή. Πρώτο το boxtv δημοσίευσε την είδηση του θανάτου της Αλεξίας, αλλά λίγη ώρα αργότερα, δημοσίευμα άλλου σάιτ έβγαλε διάψευση σύμφωνα με την οποία η μητέρα της, Βέφα δήλωνε ότι η κόρη της βρίσκεται στο νοσοκομείο με κρίση άσθματος.

Και από εκεί και πέρα άρχισε ο κακός χαμός στο διαδίκτυο, με επιβεβαιώσεις και διαψεύσεις, ενώ σε πολλά σάιτ «στενοί συνεργάτες» της Αλεξίας Αλεξιάδου επιβεβαίωναν την είδηση θανάτου. Μάλιστα, ο λογαριασμός της Βέφας αλλά και της Αλεξίας στο Facebook έχουν γεμίσει με μηνύματα από τον κόσμο που σπεύδει να συλλυπηθεί ενώ πολλοί δηλώνουν σοκαρισμένοι και αδυνατούν να το πιστέψουν.

Η ίδια η Αλεξία το πρωί της 28ης Οκτωβρίου είχε αναρτήσει στον τοίχο της μια τούρτα με σχέδιο ελληνικής σημαίας επ' αφορμή της εθνικής επετείου και αυτή ήταν η τελευταία ανάρτηση της μέχρι στιγμής στα δύο από τα τέσσερα προφίλ που διατηρεί.

Η πιο πρόσφατη ανάρτηση της Αλεξίας στο Facebook

Εμείς, προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε τηλεφωνικώς με την κυρία Βέφα Αλεξιάδου, με την ίδια την Αλεξία όπως και με το στενό περιβάλλον της, αλλά η επικοινωνία δεν κατέστη εφικτή. Ωστόσο, με νέες αναρτήσεις θα σας ενημερώνουμε.

Να πούμε, επίσης, ότι στην ιστορία αυτή αναφέρθηκε και η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή της, «ΜΙΑ», χωρίς όμως να αποκαλύψει ονόματα. Εξάλλου, όπως τόνισε και η ίδια περιμένει να επιβεβαιώσει την είδηση και δε θέλει να προχωρήσει σε αποκαλύψεις που ενδεχομένως δεν γνωρίζει η οικογένεια...