Τάμτα: Η τυχαία συνάντηση με Πετράκο - Παπαθωμά

29.10.2014
Η Τάμτα με τον Γρηγόρη Πετράκο υπήρξαν για πολλά χρόνια ζευγάρι και μάλιστα από τα πιο αγαπημένα του χώρου.

Για δικούς τους λόγους, όμως, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ήρεμα και πολιτισμένα. Αν κι εκείνη την περίοδο οργίαζαν οι φήμες που ήθελαν την τραγουδίστρια να έφυγε από τη σχέση τους για τα... μάτια του Ησαϊα Ματιάμπα. Κάτι βέβαια που δεν επιβεβαιώθηκε.

Σήμερα, όμως, η Τάμτα και ο Πετράκος έχουν καλές σχέσεις και αυτό αποκάλυψε η ίδια πριν λίγες μέρες στις τηλεοπτικές κάμερες, όπου μεταξύ άλλων δήλωσε ευτυχισμένη με την ευτυχία του πρώην της, δίνοντας και τις θερμότερες ευχές της για το μωράκι που περιμένει με τη Θεοφανία Παπαθωμά.

Και το... σουηδικό μοντέλο ήρθε και πήρε σάρκα και οστά, όταν νυν και πρώην συναντήθηκαν τυχαία σε θεατρική παράσταση. Μάλιστα, η Τάμτα έσπευσε να δώσει το χέρι της στην εγκυμονούσα Παπαθωμά, ενώ πόζαρε δίπλα τον πρώην της, στο φακό που απαθανάτιζε κάθε κίνηση τους.

Μάλιστα, ο Πετράκος δήλωσε για την πρώην του: «Όλα έγιναν όπως τα θέλαμε, είμαστε πολύ τυχεροί. Είναι συχνή η συνάντηση, βλεπόμαστε με την Τάμτα, έχουμε καλές σχέσεις, έχουν περάσει τόσα χρόνια, ο χωρισμός μας ήταν τόσο γλυκός, πολιτισμένος. Με τους ανθρώπους που αγαπώ θέλω να τα μοιράζομαι όλα». Κρίμα που δεν ήταν εκεί και ο Πασχάλης Τσαρούχας, να δέσει το... γλυκό. Γίναμε, που γίναμε... Σουηδία!