Πάνος Βλάχος: Θέλω να με ζηλεύουν και ν' αρέσω

22.10.2014
Ο γνωστός ηθοποιός δε μασάει τα λόγια του. Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας άνεργος μουσικός στο σήριαλ του Alpha, "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα", ο Αγαπητικός της Βοσκοπούλας στην ομώνυμη θεατρική παράσταση κι ο νέος αγαπημένος των γυναικών.

Όμως εκτός από τους ρόλους του, τον τελευταίο καιρό τον ρωτούν συχνά για τη σχέση του με τη συμπρωταγωνίστρια του στη “Μουρμούρα" Ιωάννα Τριανταφυλλίδου με την οποία συγκατοικεί αλλά δεν θεωρεί ότιυπάρχει κάποιο νόημα να ασχολούνται όλοι με την προσωπική του ζωή.

«Το ότι συγκατοικώ με την Ιωάννα είναι κάτι που δεν αφορά κανένα, κι αν ήθελα να αφορά θα επέλεγα άλλο τρόπο ζωής. Είναι δύσκολο να εξηγήσεις ότι δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι ίδιοι. Δεν μπαίνουμε όλοι στο ίδιο καλούπι. Ούτε όλοι έχουμε facebook και instagram. Δεν ασχολούμαστε όλη μέρα με το πώς θα προωθήσουμε τον εαυτό μας, τα νέα μας στήθη ή τη νέα μας σχέση.

Υπάρχει και κάποιος που μπορεί να οδηγεί τη μηχανή του και να σκέφτεται πώς να πει μια ατάκα το βράδυ στο θέατρο. Δεν είναι αδυναμία αυτό, ούτε το παίζω δήθεν. Απλά αφοσιώνομαι σε κάτι άλλο. Εγώ όταν λέω κάτι το εννοώ. Δεν το λέω για να γραφτεί στα social media», αναφέρει φανερά ενοχλημένος προσθέτοντας πως είναιπολλοί αυτό που μας πρήζουν με τα ψέματα τους.

Στη συνέχεια μίλησε και για την εμφάνιση του για την οποία έχει πολύ κακή άποψη όπως επίσης και το αν ζηλεύει τονίζοντας πως τον απασχολεί η γνώμη των άλλων. «Δεν ζηλεύω, απλά στενοχωριέμαι. Επειδή είμαι όμως είμαι ψώνιο και εγωιστής, θέλω να με ζηλεύουν, θέλω να αρέσω» σχολίασε.

Τέλος όσον αφορά τον χαρακτηρισμό «ζεν πρεμιέ» που του έχουν δώσει, σχολίασε πως δεν ισχύει καθόλου, πως τους ρόλους των ωραίων τους κάνουν οι ωραίοι αλλά εκείνος επιλέγει όποιον ρόλο του αρέσει γιατί στην Ελλάδα δίνουν έμφαση στην επιφάνεια. «Στους Βατράχους υποδύθηκα τον δούλο. Βλέπετε; Είμαι σαν άγαλμα, απαράμιλλο δείγμα ομορφιάς και τσαλακώνω αυτήν την αψεγάδιαστη εικόνα. Λέγοντας αυτό δεν θέλω να κάνω τον μάγκα και τον επαναστάτη, απλώς λέω την αλήθεια. Δεν έχει ενδιαφέρον να δείχνεις μόνο την εμφάνισή σου. Αυτό που ζητάνε στην Ελλάδα είναι ό,τι φαίνεται. Με εκνευρίζει αυτό και προσπαθώ να δείχνω κάτι παραπάνω. Τσαλακώνομαι, γιατί θέλω να λειτουργώ αυθόρμητα, να ανοίγω την ψυχή μου». δήλωσε χαρακτηριστικά.