Η Νικόλ Σέρζινγκερ και η... ελεφαντίαση!

20.10.2014
Μία από τις πιο όμορφες γυναίκες της σόουμπιζ αποκαλύπτει το σημείο του σώματός της που... σιχαίνεται.

Η Νικόλ Σέρζινγκερ (Nicole Scherzinger) είναι μια από τις πιο σέξι γυναίκες στην παγκόσμια σόουμπιζ, όμως, όπως φαίνεται, ακόμη και εκείνη τις έχει τις ανασφάλειές της.

Μιλώντας στην εκπομπή "This Morning" της βρετανικής τηλεόρασης, η 36χρονη τραγουδίστρια απάντησε σε ερώτηση σχετικά με τις ανασφάλειές της αποκαλύπτοντας ότι μισεί τα γόνατά της.

"Πρώτα από όλα έχω αυτά τα ελεφαντίσια γόνατα. Αυτά τεράστια, χοντρά και μακριά γόνατα που μου χάρισε ο θεούλης", απάντησε η Νικόλ υπογραμμίζοντας ακόμη μια φορά και τη μάχη που έδωσε με τα κιλά...

"Το είχα το θέμα μου με τα κιλά και μάλιστα μεγάλο και πιστεύω ότι όλο αυτό οφείλεται στην εικόνα που φτιάχνουμε για το τι αρέσει στον κόσμο. Για μένα, κατά βάθος, το ζήτημα ήταν να τραγουδώ και μόνο αυτό", ολοκληρώνει η Νικόλ, τονίζοντας ότι ως γυναίκα έχει ωριμάσει πολύ.

Η μάχη της Σέρζινγκερ με τη βουλιμία δόθηκε και κερδίθηκε πριν από πολλά χρόνια και τώρα η ίδια βεβαιώνει τους θαυμαστέ της ότι την έχει αφήσει πίσω της.

Στα προσωπικά της, η Νικόλ ζει τον έρωτα στο πλευρό του οδηγού-σταρ Λουίς Χάμιλτον (Louis Hamilton) και η αλήθεια είναι πως αν κρίνουμε από τον τρόπο με τον οποίο ντύνεται επαγγελματικά (η φωτογραφία στην αρχή του θέματος είναι από τον τελευταίο της δίσκο) και ιδιωτικά (η επόμενη φωτογραφία είναι από πρόσφατο ταξίδι της στο Παρίσι) δείχνει να έχει ξεπεράσει το θέμα με τα γόνατά της.

Φόρτωση...

#j'adoreparis #YourLove

Προβολή στο Instagram