Μπαλατσινού: Η πρώτη συνέντευξη μετά το χωρισμό

20.10.2014
Λίγους μήνες μετά τον ξαφνικό – για όσους δεν γνώριζαν – χωρισμό της με τον Πέτρο Κωστόπουλο και η Τζένη Μπαλατσινού έδωσε την πρώτη τη συνέντευξη.

Η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή Joy του Mega και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίοδο που διανύει μετά το διαζύγιο.

« Πάρα πολλές αλλαγές στη ζωή μου έγιναν λόγω συνθηκών. Μικρά γεγονότα, μεγάλα γεγονότα.... μικροί θάνατοι, μικρές αναγεννήσεις... Αλλά η επιλογή είναι κάτι που με χαρακτηρίζει σε αυτή τη φάση της ζωής μου. Στη δουλειά μου, στον τρόπο που θέλω να μεγαλώσω τα παιδιά μου, στις προσωπικές μου σχέσεις...» είπε. Και πρόσθεσε: «Είμαι παραδοσιακή και ταυτόχρονα μοντέρνα μαμά. Είμαι τρυφερή μαμά. Το σ' αγαπώ τους το λέω δέκα φορές την ημέρα. Θεωρώ επίσης ότι είμαι "υγιής" μαμά. Και αυτοσαρκάζομαι και λέω τα προβλήματά μου και είμαι αληθινή και κλαίω και γελάω. Τα μοιράζομαι όλα».».

Όσο για τις αποφάσεις για τη ζωή της, παραδέχτηκε ότι δεν τις παίρνει γρήγορα. «Περνάω πολλές ώρες μοναξιάς για να πάρω μια απόφαση. Είμαι αργή στο να πάρω αποφάσεις στη ζωή μου. Όταν έχω εσωτερικά, δικά μου θέματα να λύσω, πιστεύω ότι κανείς δεν μπορεί να βοηθήσει -και το λέω αυτό λόγω βιωμάτων. Θέλω πρώτα να κατασταλάξω μέσα μου, να δω τι συμβαίνει και μετά να το μοιραστώ», είπε.

Για τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν το καλοκαίρι από τις διακοπές της, σχολιάζει: «Δεν είχε ξαναγίνει ποτέ αυτό. Δε με σόκαρε, αλλά κάποιες φορές αυτό ήταν πολύ πιεστικό, γιατί μπορεί να ήμουν και με φίλες μου οι οποίες δεν ήθελαν να φωτογραφηθούν. Και δεν είναι μόνο ο παπαράτσι, ειναι και ο κόσμος που σε φωτογραφίζει με το κινητό του. Κάποια στιγμή πήγα σε κάποιον και του είπα "Αφού είναι πολύ όμορφη η κοπέλα σου, γιατί δεν φωτογραφίζεις αυτή;""