Η Άμπερ στο Instagram κάνει διαγωνισμό οπισθίων

15.10.2014
Κάποτε η Κιμ Καρντάσιαν και η Άμπερ Ρόουζ μοιράστηκαν τον ίδιο εραστή. Είναι φανερό ότι ο Κάνιε Γουέστ έχει μια "πεπατημένη" αναφορικά με τα κορίτσια του... και αυτό είναι τα τροφαντά οπίσθια. Η Άμπερ Ρόουζ (Amber Rose) μετά το χωρισμό της με τον Γουίζ Καλίφα (Wiz Khalifa) ανεβάζει όλο και περισσότερες φωτογραφίες της στο Instagram και στο Twitter με το δυνατό της οπίσθιο σημείο...τα οπίσθιά της. Βάζοντας τη διάσημη 'belfie' λήψη της Κίμ Καρντάσιαν μαζί με την «πίσω όψη» της Άμπερ μπορούμε να πούμε ότι η 30χρονη -με το καινούργιο χτένισμα ξύρισμα - είναι πιο... προικισμένη. Να θυμίσουμε ότι το 30χρονο μοντέλο διεκδικεί και την αποκλειστική κηδεμονία του μικρού Σεμπαστιέν (Sebastien) από τον Γουίζ Καλίφα... Ακόμα δεν έχουν επιβεβαιωθεί οι φήμες από το TMZ, περί σχέσης της Άμπερ με τον μάνατζερ και πρώην της Μαράια Κάρει (Mariah Carey), Νικ Κάνον (Nick Cannon). Χ.Τ.

Κάποτε η Κιμ Καρντάσιαν και η Άμπερ Ρόουζ μοιράστηκαν τον ίδιο εραστή. Είναι φανερό ότι ο Κάνιε Γουέστ έχει μια "πεπατημένη" αναφορικά με τα κορίτσια του... και αυτό είναι τα τροφαντά οπίσθια. Η Άμπερ Ρόουζ (Amber Rose) μετά το χωρισμό της με τον Γουίζ Καλίφα (Wiz Khalifa) ανεβάζει όλο και περισσότερες φωτογραφίες της στο Instagram και στο Twitter με το δυνατό της οπίσθιο σημείο...τα οπίσθιά της.

Βάζοντας τη διάσημη 'belfie' λήψη της Κίμ Καρντάσιαν μαζί με την «πίσω όψη» της Άμπερ μπορούμε να πούμε ότι η 30χρονη -με το καινούργιο χτένισμα ξύρισμα - είναι πιο... προικισμένη. Να θυμίσουμε ότι το 30χρονο μοντέλο διεκδικεί και την αποκλειστική κηδεμονία του μικρού Σεμπαστιέν (Sebastien) από τον Γουίζ Καλίφα... Ακόμα δεν έχουν επιβεβαιωθεί οι φήμες από το TMZ, περί σχέσης της Άμπερ με τον μάνατζερ και πρώην της Μαράια Κάρει (Mariah Carey), Νικ Κάνον (Nick Cannon).

Χ.Τ.