Τα "πέταξε" στο κόκκινο χαλί η Τζένιφερ Λόρενς

14.10.2014
Στον απόηχο του σκανδάλου με τη διαρροή γυμνών φωτογραφιών της, η διάσημη ηθοποιός κάνει μια εμφάνιση που... τσουρουφλίζει.

Και ενώ ακόμη ο σάλος από τις γυμνές φωτογραφίες διασήμων -μεταξύ των οποίων και της ίδιας- που διέρρευσαν στο ίντερνετ δεν έχει καταλαγιάσει ακόμη, η Τζένιφερ Λόρενς (Jennifer Lawrence) κάνει μια ακραία σέξι δημόσια εμφάνιση.

Πρεμιέρα για την τελευταία της ταινία με τίλο "Σερένα" είχε χθες στο Λονδίνο η 24χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και το λουκ που επέλεξε άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό καθώς ήταν άκρως αποκαλυπτικό στο μπούστο.

Η Τζένιφερ επέλεξε να φορέσε ένα κομψότατο μαύρο φόρεμα με κόψιμο κοστουμιού, χωρίς όμως τίποτε από μέσα. Το στήθος της φαινόταν σε πλήρη θέα, όμως εκείνη όχι μόνο δεν έδειχνε να τη νοιάζει καθόλου, αλλά το διασκέδασε κιόλας με τη σηνοθέτη του φιλμ, Σουζάν Μπίερ (Susanne Bier), όπως βλέπεις στη συνέχεια.

Κατά τα άλλα, η Λόρενς ζει τον έρωτά της στο πλευρό του πρώην συζύγου της Γκουίνεθ Πάλτροού (Gwyneth Paltrow), Κρις Μάρτιν (Chris Martin) ενώ πρόσφατα χαρακτήρισε απερίφραστα το σκάνδαλο με τις γυμνές διαρροές "σεξουαλικό έγκλημα".