Κιμ Καρντάσιαν & Νορθ: Σα δυο σταγόνες νερό

10.10.2014
Τη λατρεύει την κορούλα της η 33χρονη ριάλιτι σταρ και καμαρώνει για το πόσο της μοιάζει.

Η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) γέννησε το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγο Κάνιε Γουεστ (Kanye West) τον Ιούνιο του 2013. Οι διάσημοι γονείς επέλεξαν ένα πολύ ιδιαίτερο όνομα για το μωρό καθώς αυτό μαζί με το επίθετό της θυμίζουν χαρακτηριστικά... πυξίδα. Νορθ Γουεστ (North West) σημαίνει Βορειοδυτικά, οπότε η μικρή έχει χαράξει πορεία από μικρή.

Η 16 μηνών μικρούλα έκανε φέτος και το ντεμπούτο της στις παρασαρέλες καθώς στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού συνόδευσε αρκετές φορές τους γονείς της στα ντεφιλέ των σχεδιαστών. Η φωτογραφίες στη συνέχεια είναι από το σόου του Givenchy.

Πάντως χθες, η διάσημη μανούλα φρόντισε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα ως προς το ποιον μοιάζει το παιδί. Με φωτογραφία που πόσταρε στο Instagram και λεζάντα "ΕΓΩ/ΝΟΡΘ #minime" η Κιμ δεν αφήνει χώρο για αμφιβολίες. Τώρα αν η αριστερή μικρούλα δεν σου θυμίζει και πολλά μην ξαφνιάζεσαι. Τα χρόνια -και οι πλαστικές φυσικά- έχουν ελαφρώς μεταλλάξει την εικόνα της Καρντάσιαν. Κάποια στιγμή, όμως, όντως... ήταν φτυστή με την κόρη της. Αν και για να πούμε και του στραβού το δίκιο, όσο και να θυμίζει στα χαρακτηριστικά -του τότε- τη μαμά, στο βλέμα η Νορθ είναι ίδια ο μπαμπάς Κάνιε...