Ντέμι, Άστον & Μίλα: Η μεγάλη συνάντηση έγινε!;

10.10.2014
Ο χωρισμός Μουρ & Κούτσερ ήταν πολύ άσχημος αλλά φαίνεται πως ο καιρός γιάτρεψε τις πληγές και οι πρώην σύζυγοι συναντήθηκαν ξανά. Μαζί και οι άλλες δυο άλλες γυναίκες της ζωής εκείνου.

Ο Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) και η Μίλα Κούνις (Mila Kunis) υποδέχτηκαν πριν από λίγες μέρες την κορούλα τους, στην οποία μάλιστα έδωσαν και ένα κάπως παράξενο -και μάλλον ανδρικό- όνομα: Γουάιατ (Wyatt).

Αυτή η μικρούλα, λοιπόν, έδωσε, σύμφωνα με την εφημερίδα "The Sun" την αφορμή για να βρεθούν ξανά μαζί στον ίδιο χώρο οι γονείς της και η πρώην του μπαμπά, Ντέμι Μουρ (Demi Moore), η οποία λέγεται ότι έχει αφήσει τελείως πίσω της το παρελθόν και το μόνο που θέλει για όλους είναι "αγάπη, υγεία και χαμόγελα".

Άστον και Μίλα, λέγεται ότι έκαναν μια τελετή για τη μονάκριβή τους όπου σύμφωνα με της αρχές της Καμπάλα την καλωσόρισαν στον κόσμο. Χωρίς να διευκρινίζεται πού και πότε ακριβώς πραγματοποιήθηκε αυτή η τελετή, το δημοσίευμα αναφέρει ότι η 51χρονη σταρ έκανε εμφάνιση γκεστ όπου μαζί με τις τρεις κόρες της ευχήθηκαν στο ζεύγος και τη μικρούλα τους κάθε ευτυχία.

Η αξιοπιστία της είδησης ελέγχεται, όμως σε κάθε περίπτωση έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.