Η Τζένιφερ Λόπεζ μιλά για τους πρώην της

09.10.2014
Τελικά, πιο πολιτισμένος άνθρωπος στους χωρισμούς από τη σέξι Λατίνα τραγουδίστρια δεν πρέπει να υπάρχει στον κόσμο όλο....

Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) έχει τρεις γάμους στο ενεργητικό της. Έναν με τον σερβιτόρο Ογιάνι Νόα (Ojain Noa) από το 1997 ως το 1998, έναν με τον χορευτή Κρις Τζαντ (Chris Judd) -παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβρη του 2001 και χώρισαν τον Ιούνιο του 2002 και, φυσικά, τον τελευταίο, με τον Μάρκ Άντονι (Marc Anthony) που κράτησε 10 χρόνια (2004-2014) και της χάρισε τα δυο παιδια της.

Με τον Μπεν Άφλεκ (Ben Affleck) αρραβωνιάστηκε και χώρισε στην κυριολεξία λίγες ώρες πριν από τον γάμο ενώ οι σχεσεις της με τον P. Diddy και, πιο πρόσφατα με τον Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart) μπορεί να μην έφτασαν ούτε στο μονόπετρο, όμως υπήρξαν πολύ ισχυρές και δημόσιες.

Μιλώντας πρόσφατα σε ραδιοφωνική εκπομπή του σταθμού KissFM 106.5 η 45χρονη σταρ ρωτήθηκε πώς νιώθει για όλους αυτούς τους πρώην άντρες της ζωής της και η απάντηση ήταν η εξής: "Έχω καλές σχέσεις με όλους τους πρώην μου". Και το πιστεύουμε στ' αλήθεια. Με μερικούς μάλιστα καλύτερες, αν κρίνουμε από τα πρόσφατα σχόλια του P. Diddy, ο οποίος εξέφρασε δημόσια τον θαυμασμό του για τα οπίσθια της καλής του με τρόπο που... άφησε εποχή.