Κορμάρα η λεχώνα Σκάρλετ & ο Ρομέν χουφτώνει

09.10.2014
Έναν μήνα έχει που έγινε μανούλα η σέξι ηθοποιός και το σώμα της έχει επανέλθει στα κανονικά 100%. Ο δε αρραβωνιαστικός της, φαίνεται ότι το εκτιμά δεόντως -και δημοσίως.

Η Σκάρλετ Γιόχανσον (Scarlett Johansson) γέννησε το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον αρραβωνιαστικό της, Ρομέν Ντοριάκ (Romain Dauriac) στις 4 Σεπτεμβρίου.

Χθες ο φωτογραφικός φακός την τσάκωσε στον δρόμο, βγαίνοντας από το σπίτι της -προφανώς για να πάει στο γυμναστήριο αν κρίνουμε από την αμφίεση- και η εικόνα άφησε τους πάντες με το στόμα ανοικτό.

Κορμάρα η Σκάρλετ με το κολανάκι της, λες και δεν έμεινε έγκυος ποτέ. Όπως μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ η διάσημη λεχώνα βγήκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης μαζί με τον καλό της, τον οποίο μάλιστα δεν έλεγε να αποχωριστεί. Το γενικά χαμηλών τόνων ζευγάρι άρχισε τις αγκαλιές και τα φιλιά και δεν έλεγε να σταματήσει. Ο δε Ντοριάκ το άπλωσε το χεράκι του και λίγο περισσότερο, χουφτώνοντας κανονικά την 29χρονη αγαπημένη του αδιαφορώντας για το ποιος θα τους έβλεπε.

Για την ιστορία να θυμήσουμε ότι η Σκάρλετ υπήρξε παντρεμένη στο παρελθόν με τον Ράιαν Ρέινολντς (Ryan Reynolds). Ο διάσημος ηθοποιός στο μεταξύ έχει παντρευτεί ξανά την Μπλέικ Λάιβλι (Blake Lively) η οποία ετοιμάζεται να τον κάνει πατέρα σε λίγους μήνες.