Τζένιφερ Λόρενς: Να γιατί έβγαλα τις γυμνές φωτογραφίες

08.10.2014
Σεξουαλικό έγκλημα χαρακτηρίζει το σκάνδαλο με τη διαρροή γυμνών φωτογραφιών διασήμων στο διαδίκτυο η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και μιλά πρώτη φορά ανοιχτά για το θέμα.

Ακόμη "καίει" το σκάνδαλο με τις γυμνές φωτογραφίες διάσημων γυναικών που χάκερς έριξαν -με το παραπάνω- στο διαδίκτυο. Ένα από τα ονόματα που τσουρουφλίστηκαν περισσότερο είναι αυτό της Τζένιφερ Λόρενς (Jennifer Lawrence) η οποία μάλιστα τους τροφοδότησε -κάπως παραδόξως- με το περισσότερο υλικό. Κάνε κλικ εδώ για να έχεις και εικόνα επί του θέματος.

Σήμερα, και ενώ η ίδια ζει τον έρωτά της με τον πρώην σύζυγο της Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow) Κρις Μάρτιν (Chris Martin), η 24χρονη σταρ φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του περιοδικού "Vanity Fair" και στην συνέντευξη που παραχωρεί μιλά πρώτη φορά για τη διαρροή χαρακτηρίζοντας με πάθος "σεξουαλικό έγκλημα" και όχι απλά σκάνδαλο.

"Απλά επειδή είμαι δημόσιο πρόσωπο, απλά επειδή είμαι ηθοποιός δεν σημαίνει ότι πήγα γυρεύοντας. Είναι το δικό μου σώμα και θα έπρεπε να είναι και δική μου επιλογή. Και το γεγονός ότι δεν είναι τελικά επιλογή μου είναι τελείως αηδιαστικό", τονίζει η Λόρενς υπογραμμίζοντας με πάθος ότι ο νόμος πρέπει να αλλάξει τελείως.

Η Τζένιφερ όμως δεν σταματά εκεί και εξηγεί γιατί μπήκε στη διαδικασία να ποζάρει για τόσες και τόσες σέξι φωτογραφίες εξ αρχής.

"Δεν έχω κάτι για το οποίο να πω ότι λυπάμαι. Βρισκόμουν σε μια ζεστή, υγιή, υπέροχη σχέση γεμάτη αγάπη σχέση για τέσσερα χρόνια. Ήταν όμως από απόσταση. Οπότε, οι επιλογές για τον σύντροφό μου ήταν δύο: ή που θα έβλεπε πορνό ή που θα έβλεπε εμένα", εξήγησε η Τζένιφερ μιλώντας προφανώς για τον πρώην αγαπημενο Νίκολας Χάουλτ (Nicholas Hoult).