Σκάνδαλο: Ο Στέφεν Κόλινς παραδέχεται ότι είναι παιδόφιλος

08.10.2014
Μεγάλο σοκ έχουν προκαλέσει οι κατηγορίες παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης εις βάρος του διάσημου ηθοποιού, πάλαι ποτέ κινηματογραφικού πατέρα της Τζέσικα Μπίελ.

Ο Στέφεν Κόλινς (Stephen Collins) είναι γνωστός κυρίως από τους ρόλους τους σε πολύ επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές όπως "Το μυστήριο του χρυσού πιθήκου" -για τους πιο παλιούς- και το οικογενειακό "7th Heaven" όπου ο 67χρονος ηθοποιός και η Κάθριν Χικς (Catherine Hicks) ερμήνευαν τους ευτυχισμένους γονείς επτά (!) παιδιών, ένα εκ των οποίων και η Τζέσικα Μπίελ (Jessica Biel). [Η φωτογραφία στην αρχή του θέματος είναι από εκείνη τη σειρά].

Ύστερα από 27 χρόνια γάμου, ο Κόλινς και η σύζυγός του Φέι Γκραντ (Fey Grant) χώρισαν το 2012 και μόλις τώρα έφτασαν στην κατοχή του δικτύου ΤΜΖ τα επίσημα έγγραφα του διαζυγίου, ξεσκεπάζοντας έτσι μέγα σκάνδαλο.

Σύμφωνα με τα ντοκουμέντα, η Γκραντ ζήτησε διαζύγιο μην μπορώντας να αντέξει την ομολογία του επί τόσα χρόνια συζύγου της και πατέρα της 25 ετών σήμερα μοναχοκόρης τους, Κέιτ, ότι κακοποίησε σεξουαλικά τρια παιδιά ηλικίας 10 και 13 ετών.

Το TMZ ισχυρίζεται ότι έχει στην κατοχή του ακουστικό υλικό όπου ο ίδιος ο Κόλινς ακούγεται να παραδέχεται τις πράξεις του.

Μιλώντας για ένα 11χρονο κορίτσι, συγγενή, μάλιστα της πρώτης του γυναίκας, ο Κόλις αποκαλύπτει ότι κάποια στιγμή έβαλε το χέρι της επάνω στο πέος του ενώ άλλες 2-3 φορές ξεγυμνώθηκε μπροστά της -χωρίς όμως να ερεθιστεί με σιγουριά (!)

Ο ίδιος ο ηθοποιός, μέσω του δικηγόρου του, επιτείθεται στην πρώην σύζυγό του υποστηρίζοντας ότι "τα κάνει όλα για τα λεφτά" και, όπως είναι προφανές, η υπόθεση έχει ακόμη πολύ ζουμί...