Να γιατί σαρώνει η «πίσω όψη» της Λόπεζ!

07.10.2014
Μετά το τολμηρό βιντεοκλίπ της Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez), με τον αυτοαναφορικό τίτλο «Bootty», καταλάβαμε πολύ καλά ότι η JLo έχει αποφασίσει να είναι απόλυτα ο εαυτός της... και να μας δείξει το δυνατό της σημείο σε όλη του τη μεγαλοπρέπεια. Η φωτογραφική μας ελεγεία για την πίσω όψη της Τζένιφερ έρχεται στον απόηχο της δήλωσης του 44χρονου ράπερ και παραγωγού P.Diddy - με τον οποιο ήταν ζευγάρι πριν δεκαπέντε χρόνια - ότι είναι φανατικός του... πισινού της Λόπεζ! Αν και πολλοί πιστεύουν ότι αυτά τα οπίσθια είναι ενισχυμένα από το χέρι πλαστικού χειρουργού, η Τζένιφερ δηλώνει φυσική από άκρη σε άκρη... Το μυστικό της είναι η εντατική άσκηση και οι νεότεροι παρτενέρ - και στα βιντεοκλίπ και στη ζωή! Χ.Τ.

Μετά το τολμηρό βιντεοκλίπ της Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez), με τον αυτοαναφορικό τίτλο «Bootty», καταλάβαμε πολύ καλά ότι η JLo έχει αποφασίσει να είναι απόλυτα ο εαυτός της... και να μας δείξει το δυνατό της σημείο σε όλη του τη μεγαλοπρέπεια.

Η φωτογραφική μας ελεγεία για την πίσω όψη της Τζένιφερ έρχεται στον απόηχο της δήλωσης του 44χρονου ράπερ και παραγωγού P.Diddy - με τον οποιο ήταν ζευγάρι πριν δεκαπέντε χρόνια - ότι είναι φανατικός του... πισινού της Λόπεζ!

Αν και πολλοί πιστεύουν ότι αυτά τα οπίσθια είναι ενισχυμένα από το χέρι πλαστικού χειρουργού, η Τζένιφερ δηλώνει φυσική από άκρη σε άκρη... Το μυστικό της είναι η εντατική άσκηση και οι νεότεροι παρτενέρ - και στα βιντεοκλίπ και στη ζωή!

Χ.Τ.