Φειδά: Ανατροπές στο γάμο της λόγω... Φουρθιώτη

06.10.2014
Λαμπερός, αλλά κι επεισοδιακός ήταν ο γάμος της Σίσσυς Φειδά, το περασμένο Σάββατο (4/10) στη Μύκονο.

Όχι, η μάνα Σίσσυς δεν "έσκασε" μύτη απρόσκλητη στο γάμο, δημιοργώντας πανικό. Το έκαναν οι φωτογράφοι και οι τηλεοπτικές κάμερες που βρέθηκαν έξω από την εκκλησία, κάνοντας το ζευγάρι να αλλάξει τελευταία στιγμή σχέδια και εκκλησία!!! Γιατί μπορεί η Φειδά τις προηγούμενες μέρες να "ανέβαζε" στα social media λεπτομέρειες από το γάμο της, μέχρι το προσκλητήριο και το freddo που έπινε στο αεροδρόμιο για Μύκονο, δημοσιοποίησε, όμως, σου λέει στο μυστήριο ήθελε... ιδιωτικότητα!

Και για να την προστατεύσει, είχε βάλει μέχρι ιδιωτική εταιρεία σεκιούριτι. Για να καταλάβεις, το ζευγάρι μόλις είδε την κάμερα της εκπομής του Μένιου Φουρθιώτη αλλά και φωτογράφους από εφημερίδες και περιοδικά , άλλαξε εκκλησία μισή ώρα πριν, ενημερώνοντας τηλεφωνικά τους καλεσμένους. Μάλιστα, οι άνθρωποι της ιδιωτικής ασφάλειας του ξενοδοχείου που έγινε ο γάμος, εμπόδιζαν τους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους να περάσουν από δημόσιο δρόμο, ενώ επενέβη η αστυνομία για να λυθεί το θέμα.

Κατά τα άλλα, Φειδά και Γιώργος Ανδρίτσος αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης σε ένα όμορφο σε ένα εκκλησάκι μέσα σε έπαυλη στον Άγιο Ιωάννη το απόγευμα του Σαββάτου, σε στενό κύκλο. Η διακοσμήτρια φόρεσε ένα υπέροχο νυφικό με την υπογραφή των MI-RO και είχε τα μαλλιά της πιασμένα κότσο. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και η Εύα Καϊλή.