Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε η Μπριζίτ Μπαρντό

02.10.2014
Όπως μαθαίνουμε δια στόματος του βιογράφου της, η θρυλική Μπε Μπε επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της. Και μάλιστα όχι μόνο μία φορά.

Η Μπριζίτ Μπαρντό (Brigitte Bardot) δεν χρειάζεται συστάσεις. Είναι η γυναίκα, που στην ουσία, έδωσε νόημα στη λέξη αυτή καθαυτή, από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο προσκήνιο.

Πριν από λίγες μέρες η θρυλική Μπε Μπε (BB) έγινε 80 χρονών και με την ευκαιρία έδωσαν διάφορες συνεντεύξεις φίλοι της, μεταξύ των οποίων ο βιογράφος της, Τζέφρι Ρόμπινσον (Jeffrey Robinson) και ο φωτογράφος Μπίλι Ρέι (Billy Ray) που μίλησαν στο περιοδικό "Closer Weekly".

Η Μπαρντό έχει χρόνια αποτραβηχτεί από τη δημοσιότητα και ζει σαν ερημίτης σε ένα ράντσο στην εξοχή της Γαλλίας με άπειρα ζώα, ενώ ο μόνος λόγος για τον οποίο μιλά -σπανιότατα βέβαια- είναι για τα δικαιώματά τους. Η επόμενη φωτογραφία είναι από δημόσια εμφάνισή της, το 2006. (Δεν έχει και πολλές άλλες από τότε)

Σύμφωνα με τον βιογράφο της, λοιπόν, η ζωή της Μπριζίτ δεν ήταν πάντα χαλαρή και ωραία από τη στιγμή που αποτραβήχτηκε, ακόμη και αν ήταν καθαρή επιλογή της.

Όχι μόνο αυτό, αλλά λέγεται ότι η Μπαρντό επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της επανειλημμένα παλεύοντας χρόνια με την κατάθλιψη και τη μοναξιά.

"Δεν νομίζω ότι πια υπάρχει χώρος στην καρδιά της για τους ανθρώπους. Ό,τι χώρος υπάρχει τον έχει αφιερώσει στα ζώα που την αγαπούν χωρίς όρους", εξηγεί ο Ρόμπινσον εκφράζοντας την πεποίθησήτου πως παρόλο που πέρασε πολύ άσχημες στιγμές, η γυναίκα της οποίας το όνομα έχει μείνει συνώνυμο με αυτό της θηλυκότητας και της σεξουαλικότητας, έχει πια συμφιλιωθεί με την 80χρονη ρυτιδιασμένη γυναίκα που βλέπει κοιτάζοντας τον καθρέφτη της.