Μητέρα Φειδά: "Δεν με θέλει ούτε στον γάμο της"

29.09.2014
H Σίσυ Φειδά ετοιμάζεται να παντρευτεί και η μητέρα της Μαίρη Φειδά μιλώντας στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά», μίλησε για την κόρη της σε μια συνέντευξη χείμαρρο.

«Την μάνα που την πέταξε στον αγύριστο. Με το ίδιο καράβι να γυρίσει. Ε, με το ίδιο καράβι θα γυρίσει αυτή. Δεν μπορεί αυτή να με ξεφτιλίζει έτσι. Έχω πληγωθεί πάρα πολύ. Δεν με νοιάζει. Δεν πάει να παντρευτεί... Και του χρόνου πάλι θα παντρευτεί γιατί δεν πρόκειται να αντέξει, γιατί είναι ο χαρακτήρας.», είπε η μητέρα της Φειδά.

«Και να λέει το παιδί μου: «Ποια είσαι εσύ;» «Τι είσαι εσύ» δεν είσαι τίποτα» «Είσαι ένα τίποτα» «Σε αμφισβητώ» «Είσαι ανύπαρκτη» Αυτή την προσβολή δεν την έχω πάρει ποτέ στη ζωή μου. Δεν μπορείς να με προσβάλλεις κυρία μου εσύ. Εγώ σε έφτιαξα. Εγώ σε δημιούργησα.», είπε στην εξομολόγηση αυτή η μητέρα της.

Και πώς έμαθε για τον γάμο της κόρης της: «Εγώ τον γάμο της Σίσσυς τον έμαθα από έναν άνθρωπο του χωριού. Ένας χωρικός εκεί, μου λέει άντρε να σου ζήσει. Λέω «πλάκα μου κάνεις;» Και την παίρνω τηλέφωνο και μου λέει «Ρε μάνα πατάτα είναι».

Συνεχίζει η μητέρα της: «Εγώ θα μαθαίνω κάθε πότε θα μιλήσει στην τηλεόραση από τον κόσμο. Εγώ θα μαθαίνω από τον κόσμο συνέχεια; «Δηλαδή εγώ τι είμαι» της λέω; «Πατάτα είναι μου λέει» και με παίρνει τηλέφωνο μετά από 20 μέρες και μου λέει «παντρεύομαι».

«Ούτε τον αδελφό της κάλεσε γιατί διαπληκτίστηκαν πριν από δύο τρία χρόνια για κάτι δανεικά που της ζήτησε και καθυστέρησε να της τα δώσει και άρχισε να τον βρίζει, να τη βρίζει, να βρίζονται, εν πάση περιπτώσει αδελφός της είναι, μαζί μεγάλωσαν, πρέπει να τον πάρει, είναι και αρχιτέκτονας, να τον πάρει να πάει στην εκκλησία, αδελφός της είναι για τα μάτια του κόσμου. Τι θα δείξει στην εκκλησία έλεος πια!», ξέσπασε η μητέρα της.

“Τι μας παίρνεις τηλέφωνο και μας καλείς στον γάμο σου; Να ΄ρθούμε οι μισοί; Λειψοί; Να'ρθώ χωρίς άντρα;”. «Θα πάω με τις φιλενάδες μου στην εκκλησία!» Θα πας με τις φιλενάδες σου; «Ναι» λέει «Θα αλλάξω το κατεστημένο» «Θα το αλλάζεις το κατεστημένο; Και ποιος θα σε συνοδεύσει;» - Οι φιλενάδες μου» - «Να τις χαίρεσαι» της λέω.», είπε η μητέρα της για την κόρη της.

Η Σίσσυ έδωσε την δική της απάντηση στα όσα είπε η μητέρα της μέσω Twitter η οποία πήγαινε στον παρουσιαστή της εκπομπής «Αποκαλυπτικά», που έβγαλε το θέμα, δηλαδή τον Μένιο Φουρθιώτη. Η Σίσσυ αναδημοσίευσε γεγονότα από το παρελθόν του Μένιου, με τίτλο «Μένιος Φουρθιώτης: Ο «κλόουν»που το παίζει κύριος», ενώ εκείνος δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο στο twitter για τα όσα αναδημοσίευσε για τον ίδιο η Σίσσυ .

Ας ελπίσουμε μάνα και κόρη να τα ξαναβρούνε σύντομα.