Έτσι γυμνάζει την κορμάρα της η Ρόζι Χάντιγκτον

26.09.2014
Την δικά της μυστικά για επίπεδη κοιλιά παρουσίασε η καλλονή Rosie Huntington-Whiteley σε συνέντευξή της στη βρετανική έκδοση του Harper's Bazaar.

Κι αν νομίζεις πως μια δίμετρη θεά σαν την Ρόζι δεν πρέπει να κοπιάσει για να σμιλέψει τους κοιλιακούς της, απατάσαι.

Η 27χρονη τονίζει πως δουλεύει σκληρά για να γυμνάζει το σώμα τούτο.


"Πρέπει να προπονούμαι σκληρά. Ανακάλυψα πως το πιλάτες είναι ιδανικό για εμένα αφού με τις αργές και επικεντρωμένες κινήσεις μπορείς να σμιλέψεις ακριβώς τις μυϊκές ομάδες που θέλεις".

Εν το μεταξύ, η επίπεδη κοιλιά δεν έρχεται χωρίς σωστή ενυδάτωση του οργανισμού και η Ρόζι επιμένει:

"Πίνω πολύ νερό και είναι μια πρακτική που τιμώ πολλά χρόνια τώρα. Όταν δεν πίνω πολύ νερό, πρήζομαι αλλά η αλήθεια είναι πως την κατακράτηση υγρών μόνο η κατανάλωση μπόλικου νερου΄μπορεί να την απομακρύνει'.

Η Ρόζι ταξιδεύει συνεχώς ανα΄τον κόσμο, οπότε το να τρέφεται σωστά σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, είναι δύσκολο. Όταν βρίσκεται σπίτι, η ξανθιά αγαπημένη του Τζέισον Στέιθαμ, μαγειρεύει υγιεινά!

Ακόμα κι όταν βγαίνει, η Ρόζι κάνει υγιεινές επιλογές με ψάρι, κοτόπουλο και σαλάτα.

Όταν έχει κάποια καμπάνια ή φωτογράφηση, το μοντέλο, κόβει τους υδατάνθρακες, το πολύ αλάτι και τη ζάχαρη.


Η προπόνηση στο γυμναστήριο είναι για την Ρόζι τρόπος ζωής, αλλά πιστεύει πως το κλειδί είναι να μην το παρακάνουμε γιατί προκαλούμε τραυματισμούς στο σώμα μας.

H Ρόζι προπονείται είτε μαζί με τον αδερφό της είτε με τον Τζέιμς Ντούιγκαν (δες και το βίντεο)

Η βασική της συμβουλή είναι:προσπάθησε να ακούς το σώμα σου, κι όταν νιώθεις κουρασμένη, να μην φτάνεις το κορμί σου στα άκρα με την προπόνηση. Φτάνει απλά να κάνεις γιόγκα ή κάποιες διατάσεις!

Και το πρόγραμμα:

Ξεκινάμε με τζόκινγκ: 30 λεπτά είναι ιδανικά και θυμήσου να σφίξεις το στομάχι σου όσο τρέχεις και να κρατάς του ώμους πίσω.

Σανίδα: Τοποθέτησε τους πήχεις στο πάτωμα, πίεσε τις πατούσες σου προς τα πίσω, και να κράτησε τα πόδια σου ίσια - θα πρέπει να κάνεις μια ευθεία γραμμή με τα πέλματα, τα γόνατα, τα ισχία και τους ώμους. Κρατήσου μόνο τα δάχτυλα και τους πήχεις σου σε επαφή με το δάπεδο. Μείνε στη θέση αυτή για 60 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια χαλάρωσε ενώ μετά από 30 δευτερόλεπτα ανέβα πάλι. Επανάλαβε τη σανίδα 3 φορές με 30 δευτερόλεπτα ξεκούραση ανάμεσα σε κάθε φορά. Όταν είσαι έτοιμη, μπορείς να αυξήσεις το χρόνο που παραμένεις σε σανίδα.

Κ.Π