Μπες στην πρώτη μπουτίκ της Βικτόρια Μπέκαμ

25.09.2014
Σήμερα ανοίγουν οι πόρτες του πρώτου καταστήματος της διάσημης σχεδιάστριας μόδας και λίγο πριν από τα εγκαίνια μας αφήνει να ρίξουμε μια πρώτη ματιά.

Δουλειές με φούντες αυτές τις μέρες για τη Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) η οποία επιβλέπει την τελική ευθεία των εργασιών για τα εγκαίνει της πρώτης της μπουτίκ, κίνηση η οποία προετοιμαζόταν χρόνια και επιτέλους υλοποιείται.

Το κατάστημα βρίσκεται στην Ντόβερ Στριτ και θα είναι σίγουρα πρωτοποριακό αφού, όπως αποκαλύπτει η ίδια Βικτόρια μιλώντας στην DailyMail, δεν θα έχει ούτε βιτρίνες, ούτε ταμεία! Μόνο τα ρούχα σε κοινή θέα και τεράστια δοκιμαστήρια για... πασαρέλα.

"Είναι η πρώτη φορα που ο κόσμος θα μπορέσει να δει τη φίρμα μέσα από τα δικά μου μάτια. Δεν ήθελα την παραδοσιακή βιτρίνα, μόνο ένα απλό παράθυρο και μια πελώρια επάλληλη πόρτα", καμαρώνει η κυρία Μπέκαμ αποκαλύπτοντας ότι η εικόνα του σημερινού μαγαζιού δεν θυμίζει σε τίποτα το παλιό που βρισκόταν στο νούμερο 36 της οδού Ντόβερ στο κέντρο του Λονδίνου.

"Ανοίξαμε μια τρύπα στη μέση και των τριών ορόφων που στην ουσία τους ενώνει. Στέκεσε στην κορυφή και μπορείς να δεις κάτω", συνεχίζει η Βικτόρια η οποία τονίζει μεταξύ άλλων: "Δεν θα έχουμε τα άσχημα ταμεία πουθενά. Η πληρωμή θα γίνεται με ένα iPad, ώστε να πηγαίνουμε εμείς στον πελάτη σε όποιον όροφο και να βρίσκεται". Αυτό και αν έχει ενδιαφέρον.

Αν θέλεις να κάνεις μια βολτίτσα μέσα στην μπουτίκ πριν από τα επίσημα εγκαίνεια κάνε κλικ εδώ... Στο μεταξύ ιδού και αυτό που βλέπεις αμέσως με την είσοδοσ το κατάστημα...