€130.000 για μια βραδιά με τη Νικόλ Σέρζινγκερ

24.09.2014
Περίπου €40.000 την ώρα, λέγεται ότι πλήρωσε τη διάσημη τραγουδίστρια δισεκατομμυριούχος από το Καζακστάν για ένα πριβέ σόου.

Μεγαλεία για τη Νικόλ Σέρζινγκερ (Nicole Scherzinger) που βλέπει τις "μετοχές" της να ανεβαίνουν κατακόρυφα.

Πληροφορίες θέλουν την 36χρονη πρώην τραγουδίστρια των Pussycat Dolls να έχει λάβει το αστρονομικό ποσό των £100.000 (€130.000) για να τραγουδήσει στο πάρτι του καζάκου Καιράτ Μπορανμπάγιεφ (Kairat Boranbayev).

Ο δισεκατομμυριούχος "βασιλιάς" του πετρελαίου και του υγραερίου από το Καζκστάν γιόρτασε τα γενέθλιά του στο σπίτι του που βρίσκεται στο Μέιφερ του Λονδίνου. Λέγεται, λοιπόν, ότι για ατραξιόν του ήθελε την καυτή Σέρζινγκερ. Και πλήρωσε αδρά για να την έχει.

Στη φωτογραφία ο εορτάζων (δεύτερος από αριστερά) μαζί με διάσημους συμπατριώτες του γιορτάζουν.

Όσο για τα πειστήρια της εμφάνισης; Ιδού από το Instagram του καζαού Μπαϊγκάλι Σεμκεμπάγιεφ (Baigali Serkebayev), μέλος του γκρουπ A Studio.

Η ίδια η Νικόλ δεν επιβεβαίωσε την είδηση και στο Instagram της πόσταρε φωτογραφίες από τη συνέχεια της βραδιάς. Μετά το πάρτι, η τραγουδίστρια και οι χορεύτριές της "πάρταραν" σε κλαμπ του Λονδίνου μέχρι τις 3 το πρωί.

Η Σέρζινγκερ, εξάλλου, είχε ακόμη έναν λόγο να γιορτάζει καθώς ο αγαπημένος της, Λουίς Χάμιλτον (Louis Hamilton) κέρδισε το Γκραν Πρι της Σινγκαπούρης.