Λόρενς & Μάρτιν: Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες

23.09.2014
Όσο κρύφτηκαν κρύφτηκαν οι δυο ερωτευμένοι. Τώρα, τους φωτογράφους να τους καταδιώκουν παντού, έχουμε και τα πρώτα ντοκουμέντα.

Εδώ και λίγο καιρό οι φήμες έχουν οργιάσει για τον έρωτα της Τζένιφερ Λόρενς (Jennifer Lawrence) και του Κρις Μάρτιν (Chris Martin), οι οποίοι, όμως λέγεται ότι κρατούσαν χαμηλό προφίλ αφενός γιατί και οι δυο δεν θέλουν τη δημοσιότητα, αφετέρου από σεβασμό στην πρώην σύζυγο εκείνου, Γκουίνεθ Πάλτρρου (Gwyneth Paltrow).

Σιγά σιγά, όμως φαίνεται ότι όλο αυτό το κρυφτούλι χαλαρώνει και οι δυο τους άρχισαν να μην το παλεύουν και πολύ.

Πριν από λίγες μέρες η 24χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εθεάθη να φεύγει από την πίσω πόρτα ξενοδοχείου όπου μόλις είχε δωθεί ένα πριβέ σόου από τους Coldplay, το συγκρότημα του 37χρονου Κρις, ενώ τώρα τώρα ο φωτογραφικός φακός τους τσάκωσε για πρώτη φορά μαζί.

Οι δυο ερωτευμένοι παραβρέθηκαν στο ραδιοφωνικό φεστιβάλ iHeart του Λας Βέγκας, όπου όμως δημόσια, παρά το ότι περπατούσαν σε απόσταση αναπνοής (φωτό στη συνέχεια) δεν αντάλλαξαν κουβέντα.

Πάντως, όσο και να σφυράνε αδιάφορα εκείνοι, η αλήθεια είναι ότι έφυγαν μαζί, ως ζεύγος, με ιδιωτικό σκάφος, από το Λας Βέγκας για Λος Άντζελες, και ο φωτογραφικός φακός έκανε δουλίτσα. Κάνε κλικ εδώ και δες με τα μάτια σου...