Ο Τραβόλτα μιλά πρώτη φορά για το γκέι σκάνδαλο

17.09.2014
Ο διάσημος ηθοποιός έχει βρεθεί επανειλημμένως στο μάτι του κυκλώνα για διάφορους λόγους. Πρώτη φορά αναφέρεται στους ισχυρισμούς για την ομοφυλοφιλία του.

Το αν ο Τζον Τραβόλτα (John Travolta) είναι γκέι ή όχι είναι ένα ερώτημα που έχει συζητιέται πολύ εδώ και χρόνια ενώ πιο πρόσφατα έχουμε και επώνυμες "κατηγορίες" από άντρες που περιγράφουν σεξουαλική παρενόχληση μέχρι και κανονικό δεσμό.

Μέχρι σήμερα ο 60χρονος ηθοποιός δεν έχει μιλήσει δημόσια, όμως σε πρόσφατη συνέντευξή του στη DailyBeast απαντά ανοιχτά σε σχετικές ερωτήσεις.

Ο δημοσιογράφος κάποια στιγμή τον ρωτά για τη δικαστική διαμάχη που εκκρεμεί αυτό τον καιρό ανάμεσα στον ίδιο και έναν πιλότο που ισχυρίζεται ότι οι δυο τους είχαν σχέση εδώ και χρόνια. Πρόκειται για τον Ντάγκλας Γκότερμπα (Douglas Gotterba) ο οποίος προτίθεται να "τα πει όλα" στα απομνημονεύματά του.

"Αυτή είναι η Αχίλλειος πτέρνα κάθε διάσημου", απαντά ο Τραβόλτα. "Είναι απλά άνθρωποι που ζητούν χρήματα. Αυτό είναι όλο. Και συμβαίνει σε πολλά επίπεδα", εξηγεί στωικά στη συνέχεια ο ηθοποιός τονίζοντας πως "τελικά δεν τον νοιάζουν και τόσο όλα αυτά".

"Υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που μπορεί να αντεπιτίθενται περισσότερο από εμένα αλλά εγώ άφησα όλα αυτά τα πράγματα των μίντια πίσω μου εδώ και πολύ καιρό γιατί δεν μπορώ να τα ελέγξω", προσθέτει ο διάσημος ηθοποιός τονίζοντας, όμως, πως όσο δεν τον πειράζουν αυτού του είδους τα δημοσιεύματα, αυτό που έγινε όταν έχασε τον γιο του δεν μπορεί ακόμη να το "χωνεψει".

Ο μεγάλος γιος του ηθοποιού και της συζύγου του Κέλι Πρέστον (Kelly Preston), Τζετ (Jett) ήταν αυτιστικός και πέθανε τον Ιανουάριο του 1999 από κρίση που έπαθε ύστερα από ατύχημα που είχε στο μπάνιο του ξενοδοχείου στις Μπαχάμες όπου έκαναν οικογενειακές διακοπές.

Μετά τον τραγικό θάνατο του παιδιού και αρκετό καιρό μετά τα ΜΜΕ "χτύπησαν" με διάφορους τρόπους τον ηθοποιό, ο οποίος, όπως υποστηρίζει "δεν είχε καιρό ούτε να θρηνήσει με την ησυχία του".