Άγριο κράξιμο στη Δούκισσα για την... τιάρα της Lady Gaga!

16.09.2014
Με μία χειροποίητη τιάρα Σήλιας Κρηθαριώτη εμφανίστηκε η Lady Gaga και η Δούκισσα Νομικού, που την είχε φορέσει πριν καιρό σε επίδειξη μόδας, είχε την έμπνευση να αστειευτεί με το γεγονός, στα social media.

«H Lady Gaga φορά το χειροποίητο στέμμα φτιαγμένο από την μοναδική Σήλια Κριθαριώτη! Ουπς!! Συγγνώμη Lady αλλά το είχα φορέσει πρώτη!», έγραψε χαρακτηριστικά και «ανέβασε» φωτογραφία για του λόγου το αληθές.

Κι ενδεχομένως η Δούκισσα να άλλαξε έντερο από τα γέλια με το αστείο της, αλλά δε συνέβη το ίδιο με τους followers, που είναι ένθερμοι φαν της Lady Gaga. Γιατί βλέπεις, όχι μόνο δε γέλασαν με αυτό που έγραψε το μοντέλο, αλλά την έκραξαν άγρια.

Δε μπορείς να φανταστείς τι της έσουραν. Από τα πιο χαλαρά ήταν σχόλια του τύπου: "Είσαι ένα πρώην μοντέλο, χωρίς συγκεκριμένη δουλειά. Έχεις κοντά πόδια, ψεύτικο χαμόγελο. Συγκρίνεις τον... μηδαμινό ευατό σου, με ένα παγκόσμιο είδωλο". "Είσαι όμορφη, αλλά δεν έπρεπε να βάλεις σηλικόνη στο στήθος σου...", "Σιγάααα.... χαλάρωσεεεε....", "Είσαι ο, τι πιο βαρετό υπάρχει. Έχουν περάσει οι εποχές της Barbie" και άλλα πολλά, που σίγουρα "έκοψαν" το γέλιο της Δούκισσας.

Μεταξύ μας, τώρα, δεν είπε η κοπέλα και κάτι το τρομερό για να "φάει" τέτοιο κράξιμο. Ε, δεν την είπε και... καμπούρα την Gaga!