Ρένεση - Δαδακαρίδης: Όχι πια σεξ, μόνο φίλοι!

16.09.2014
Τον τελευταίο καιρό, οργιάζουν οι φήμες που θέλουν την Κλέλια Ρένεση, μετά το χωρισμό της με τον Αντώνη Κανάκη να ξαναβρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη!

Βλέπεις, οι δυο τους το φετινό χειμώνα θα συνεργαστούν στο θέατρο και κάτι οι επαγγελματικές συναντήσεις, κάτι οι κοινές εμφανίσεις, δεν ήθελαν και πολύ να τους κολλήσουν τη... ρετσινιά! Ειναι κι ελεύθερα παιδιά. Ωστόσο, τι πραγματικά συμβαίνει μεταξύ τους;

Σύμφωνα με δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, Ρένεση και Δαδακαρίδης ήταν ζευγάρι στο παρελθόν και συγκεκριμένα πριν τέσσερα χρόνια, όπου έζησαν έναν μεγάλο έρωτα. Το 2010 βρέθηκαν μαζί στους «Άγαμους θύτες», αλλά και στα γυρίσματα της κωμικής ταινίας «Ζητείται ψεύτης», και σύντομα έγιναν ζευγάρι.

Η σχέση τους κρατησε μερικούς μήνες, αφού παρά τον παράφορο έρωτα τους, δε μπορούσαν να είναι άλλο μαζί. Και μπορεί να χώρισαν, όμως, παρέμειναν καλοί φίλοι, αφού στην πορεία βρέθηκαν ξανά επαγγελματικά. Κι επαγγελματικά και μόνο επαγγελματικά αναμένεται να βεθούν και το φετινό χειμώνα. Άλλωστε, με τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να είναι το νέο ζευγάρι της πόλης, εκείνοι απλά γελούν.