Η Έιμι Γουάινχαουζ έγινε άγαλμα

15.09.2014
Αν ζούσε χθες θα γινόταν 31ός ετών. Σε αυτή την επέτειο έγιναν τα αποκαλυπτήρια αγάλματος της τραγικής τραγουδίστριας στη γειτονιά όπου άφησε την τελευταία της πνοή.

Τρία χρόνια μετά τον θάνατό της, η Έιμι Γουάινχαουζ (Amy Winehouse) ζωντανεύει ξανά μέσα από το άγαλμά της που στήθηκε στο Στέιμπλς Μάρκετ (Stables Market) του Κάμπτετ Τάουν στο Λονδίνο, όπου και ζούσε τα τελευταία χρόνια της ζωής της.

Τα αποκαλυπτήρια του μπρούτζινου αγάλματος που απεικονίζει την Έιμι σε πραγματικές διαστάσεις με ένα κατακόκκινο λουλούδι στο μαλλί, έγιναν χθες παρουσία των γονιών της, Μιτς (Mitch) και Τζανίς (Janice), της ηθοποιού Μπάρμπαρα Γουίνδσορ (Barbara Windsor) και του Σκοτ Ίτον (Scott Eaton), του καλλιτέχνη που το δημιούργησε.

Παρόντες στην εκδήλωση, επίσης, εκατοντάδες θαυμαστές της αδικοχαμένης τραγουδίστριας που ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έχει φύγει.

Πριν από λίγες μέρες, είχε προκαλέσει μεγάλη αίσθηση προδημοσίευση βιβλίου που υπογράφει η μαμά της Έιμι, όπου μεταξύ άλλων περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες την τελευταία φορά που την είδε ζωντανή.